28 / 04 / 2024

Hangi Apple Watch'un satın alınacağını nasıl seçersiniz?

Hangi Apple Watch'un satın alınacağını nasıl seçersiniz?

Apple Watch Series 8, Ultra ve ikinci nesil SE arasında her zamankinden daha fazla seçenek var. Bunları sıralamanıza yardımcı olacağız.



Bir Apple Watch seçmek eskiden kolaydı. Tek yapmanız gereken daha büyük modeli mi yoksa daha küçük olanı mı istediğinizi seçmekti. Ardından Seri 3 , başka bir seçenek ekleyen hücresel bağlantıyı tanıttı. Ve ardından 2020'de Apple, daha uygun fiyatlı Apple Watch SE'yi tanıttı . Geçen yıl Apple, Series 8 ve ikinci nesil SE ile birlikte dayanıklı Apple Watch Ultra'nın prömiyerini yaptı . Peki, şu anda bir Apple Watch satın almak istiyorsanız ne yaparsınız?

Endişe etmeyin. Piyasadaki diğer tüm spor saatlerine ve akıllı saatlere ek olarak şu anda satın alabileceğiniz Apple Watch'ın her sürümünü test ettim ve sizi doğru yöne yönlendirebilir.

Bir Apple Watch almalı mısınız?

Apple Watch, iPhone kullanıcıları için genel olarak en iyi akıllı saattir. Çoğu akıllı saat, karışımda Ultra olsa bile, hardcore sporcular için Apple Watch'tan daha iyidir. Ancak üretkenlik, güvenlik özellikleri, akıllı evinizi kontrol etme ve diğer Apple cihazları ve hizmetleriyle etkileşim söz konusu olduğunda diğer saatler yetersiz kalıyor. Ve Apple Watch, piyasadaki tüm akıllı saatlerin en güçlü üçüncü taraf uygulama ekosistemine sahip. 

Doğası gereği giyilebilir cihazlar inanılmaz derecede kişisel cihazlardır ve düzenli olarak takmazsanız bir Apple Watch'un avantajlarından yararlanamazsınız. İsteyeceğiniz son şey, bir çekmecede toz toplayan bir şeye yüzlerce dolar harcamak. Bundan kaçınmanın en iyi yolu, desteyi kendi lehinize istiflemek ve rahatlığa öncelik vermektir. Hangi Apple Watch modelini almanız gerektiğini düşünmeye başlamadan önce, hangi boyutun ve kayış malzemesinin bileğinize en uygun olduğunu bulmak için bir saniye ayırın. 

SE ve Series saatler iki farklı boyutta sunulur. SE 40 mm ve 44 mm olarak sunulurken, Series 8 seçenekleri 41 mm ve 45 mm'dir. Daha büyük modeller okunabilirlik açısından daha iyiyken, küçük olanlar bilekleri minyon olanlar için daha rahattır. Hem SE hem de Series 8'de alüminyum kasa bulunur ancak Series 8'de paslanmaz çelik seçeneği de vardır. Çoğu insan alüminyumdan memnun olacaktır, ancak beceriksiz veya çok aktifseniz, paslanmaz çeliğin ekstra dayanıklılığından yararlanacaksınız. Ayrıca paslanmaz çeliğin görünümünü daha çok beğenebilirsiniz - ve saatler kişisel bir teknoloji ürünü olduğu için bu geçerlidir. Bunun için birkaç yüz dolar daha ödemeye hazır olun.

Hangi Apple Watch'un satın alınacağını nasıl seçersiniz?


Geri Dön