14 / 05 / 2024

Hangi Apple Watch'un satın alınacağını nasıl seçersiniz?

Hangi Apple Watch'un satın alınacağını nasıl seçersiniz?

Apple Watch Series 8, Ultra ve ikinci nesil SE arasında her zamankinden daha fazla seçenek var. Bunları sıralamanıza yardımcı olacağız.



Askılara gelince, en nefes alabilen seçenek olduğu, en kolay tokaya sahip olduğu ve hassas ciltler için harika olan silikon seçeneklere göre daha az tahriş edici olduğu için naylon spor halkayı öneriyoruz. Daha şık seçenekler istiyorsanız, daha çeşitli stiller ve daha uygun fiyatlar için Amazon veya Etsy'ye göz atmanızı öneririz. 

Ultra, tek boyutta — 49 mm — ve titanyum kasayla gelir. Üç yeni kayış sunar: iz döngüsü , alp döngüsü ve okyanus döngüsü . Adlarından da anlaşılacağı gibi, koşuculara, yürüyüşçülere ve dalgıçlara yöneliktir, ancak hangisini beğenirseniz onu seçebilirsiniz. Üçü arasında en hafif ve çok yönlü olduğu için iz döngüsünü öneriyoruz. Tüm yeni kayışlar, yalnızca Ultra ile değil, tüm 44 mm veya 45 mm saatlerle çalışır ve Ultra, tüm 44 mm veya 45 mm Apple Watch kayışlarıyla uyumludur.

Ve Apple Watch, bir iPhone kullanıcısı olarak alabileceğiniz en iyi akıllı saat olsa da, fitness takipçisi satın alma kılavuzumuza her zaman göz atabilirsiniz .


Geri Dön