16 / 05 / 2024

Appleın kurucusu Steve Jobsun evi

Appleın kurucusu Steve Jobsun evi

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un yaşadığı; arkadaşı Steve Wozniak'la Apple'ın ilk 100 bilgisayarını ürettiği ev, ABD'nin Los Altos kenti tarafından "tarihi öneme sahip yer" olarak ilan edildi...

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisi geliyor: İşte özellikler ve fiyatlar!

Apple'ın son teknoloji akıllı telefon serisi iPhone 15, yaklaşıyor. Sızıntılar, seri hakkında heyecan verici ayrıntıları gün yüzüne çıkarıyor. İşte ayrıntılar...

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Apple'ın piyasa değeri yeniden yükselişte! 3 trilyon dolar bandını aştı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın piyasa değeri yeniden yükselmeye başladı. Şirketin değeri 2022 Ocak ayından beri ilk defa 3 trilyon dolar eşiğini aştı.

Apple'ın iPhone 16 Serisi Ekran Boyutları Sızdırıldı: iPhone 16 Ultra 6.9 İnç Olacak!

Apple'ın gelecek nesil akıllı telefon serisi iPhone 16'nın ekran boyutları belli oldu. Serinin en üst modeli olan iPhone 16 Ultra, 6.9 inçlik devasa bir ekrana sahip olacak.

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı hakkında tüm detaylar ortaya çıktı: İşte bilinenler!

Apple'ın ilk katlanabilir cihazıyla ilgili hala birçok belirsizlik var. Ancak şimdiye kadar bilinen tüm detaylarını içeren bir içerik hazırladık.

Apple'ın gelirleri iPhone satışlarıyla beklentileri aştı!

ABD'li teknoloji devi Apple'ın ocak-mart döneminde elde etmiş olduğu gelir, yıllık yüzde 3 azalarak 94,8 milyar dolara inmesine karşın piyasa beklentilerinin üzerinde geldi.

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! İşte Apple MacBook Pro özellikleri

Yeni MacBook Pro, Apple'ın M2 Pro ve M2 Max yongalarıyla dünyanın en hızlı 14 inç dizüstü bilgisayarı. Destansı pil ömrü,  onu kullanan profesyoneller için neredeyse harika tasarlanmış.

Apple gizli tutuyordu! Bir sızıntı tüm detaylarını ortaya çıkardı

Bloomberg muhabiri Mark Gurman, Apple'ın yaklaşmakta olan karma gerçeklik kulaklığının nasıl çalışacağını tüm ayrıntılarıyla açıkladı . Bu, Apple'ın Reality Pro olarak  adlandırılabilecek çok gizli projesine şimdiye kadarki en net bakış oldu.

Dünyanın en değerli markası artık Apple değil! İşte Apple’ın pabucunu dama atan o şirket!

Birçoğumuzun elinde ya iPhone telefonu ya tableti ya da bilgisayarı bulunan ABD’li dünya teknoloji devi Apple, artık dünyanın en değerli markası değil. Peki Apple’ın pabucunu dama atan şirket hangisi? İşte yanıtı…

Alibaba’nın kurucusu Çinli milyarder Ma için müthiş iddia!

Dünyanın sayılı milyarderlerinden ve online alışveriş şirketi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın tıpkı Alibaba’daki gibi, finans şirketi Ant Group’taki görevini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü milyarder bu görevinden neden ayrılıyor?

Herkes bu ortaklığı konuşuyordu! Apple’ın elektrikli araba hamlesinde Mercedes-Benz ve Volvo detayı!

Apple’ın üretim ortağı Foxconn ve Nvidia arasında yeni bir otonom elektrikli araba anlaşması yapıldı. Herkesin konuştuğu ortaklar “artık biz de bu sektördeyiz” diyerek piyasada ses getirmeyi hedefliyor. Ortakların Mercedes-Benz ve Volvo ile de çalışması bekleniyor.

Ucuz iPhone bekleyenler dikkat! Apple analisti iPhone SE 4'ün sır perdesini araladı!

Günümüzün ekonomik ortamı akıllı telefon almayı daha da zorlaştırırken Apple'ın duyurulacak ucuz iPhone cihazı herkes bekliyor. Apple analisti beklentilere dair son noktayı koydu. Kuo, cihazın üretimine son verilebileceğini duyurdu.

Google'ın kurucusu Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye!

Dünyanın  en zenginlerinden biri olan ve Google'ın kurucusu Larry Page çok önemli tavsiyelerde bulundu. İşte girişimcilerin ilham kaynağı Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye...

Appleın kurucusu Steve Jobsun evi Haberi

Appleın kurucusu Steve Jobsun evi

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un yaşadığı; arkadaşı Steve Wozniak'la Apple'ın ilk 100 bilgisayarını ürettiği ev, ABD'nin Los Altos kenti tarafından "tarihi öneme sahip yer" olarak ilan edildi.


Apple'in iki yıl önce yaşamını yitiren kurucusu Steve Jobs'un Kaliforniya eyaletinde yer alan Silikon Vadisi'ndeki evi, "tarihi öneme sahip yer" ilan edildi. Günümüzde tüm dünyanın kullandığı iPhone telefonların, iPad tabletlerin, Mac bilgisayarların ve birçok teknolojik ürünün üreticisi olan Apple firmasının bu evin garajında kurulduğu biliniyor. Jobs'un üvey ailesi, teknolojinin kalbi Silikon Vadisi olarak bilinen Kaliforniya'nın Los Altos şehrinde bulunan bu eve 1968'de taşındı. Çocukluğu bu evde geçen Jobs, dünyanın en değerli şirketlerinden biri olarak bilinen Apple'ı bu evde kurdu. Hatta arkadaşı Steve Wozniak'la birlikte, ilk Apple bilgisayarları bu evin garajında üretti. İlk 100 bilgisayarı...