23 / 07 / 2024

Apsiyon İş Takibi

Apsiyon İş Takibi

Site ve toplu yaşam alanlarında talepler, Apsiyon’un mobil uygulaması üzerinden yönetime bildiriliyor.

Kemer Country sitesindeki 94 kişi bakanlığa icra takibi başlattı!

Kemer Country sitesindeki 94 ünlü isim, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na karşı icra takibi başlattı.

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Tarım Kredi'den çiftçilere müjde! İcra takibi kalkıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çiftçi desteklerini artırmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda bazı yeni düzenlemeler yapıldı. Milyonlarca çiftçi için icra takibi kaldırılıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor ve kredi limitleri güncelleniyor. İşte ayrıntılar...

Cari hesap nedir? Cari hesap takibi nasıl yapılır 2022?

Cari hesap, muhasebeyle ilgili bir terim olmakla birlikte, bir işletme sahibinin takibini iyi yapması gereken konular arasında yer alıyor. Peki, cari hesap nedir? Cari hesap takibi nasıl yapılır? 

İzmir Gaziemir'de kirasını ödeyemeyen esnafa icra takibi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

Kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021!

Kiracı kira bedelini ödemediğinde, kiralayan ödenmeyen kira bedellerini, icra dairesi aracılığıyla talep edilebiliyor. Peki kira alacağı ve tahliye için icra takibi nasıl başlatılıyor? İşte kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021...

Sitelerde konut sakinlerine ve yöneticilere hızlı hizmetler Apsiyon'la sunuluyor!

Türkiye genelinde 800 binden fazla konutta yaklaşık 1,6 milyon kişiye hizmet sunan Apsiyon, sunduğu özellikler ve geliştirdiği modüllerle sitelerde yaşayan kullanıcıların ve site yöneticilerinin hayatlarına hızlı çözümler sağlıyor. Peki Apsiyonla konut sahiplerine neler sunuluyor?

Ödenmeyen senetler için icra takibi başlatabilirsiniz!

Bir senet anlaşması sonucunda vadesi gelmiş ancak halen ödenmemiş senet artık ödenmemiş senet kapsamına giriyor. Vadesi geçeli uzun zaman olan senetler için icra takibi başlatılabiliyor.

İcra takibi ve haciz işlemleriyle ilgili veriler mecliste!

23 Temmuz 2020 tarihi itibariyle icra takibi ve haciz işlemleriyle ilgili veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kirasını eksik ödeyen Migros'a icra takibi ve tahliye davası!

Koronavirüs önlemleri kapsamında AVM'ler Mart ayının ortalarında birer birer kapanmıştı. 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılmalarına karar verilen AVM'lerde mağaza sahipleri ile perakendeciler arasında kira tartışmaları ortaya çıkıyor. Kirasını eksik ödeyen Migros'a icra takibi başlatılacak.

Kirasını ödemeyen kiracı için icra takibi süreci nasıl işler?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun kiracısının kirasını ödememesi üzerine icra takibi sürecine dair sorusunu yanıtladı..

Ödenmeyen site aidatı için evdeki herkese haciz!

Yargıtay 20. Hukuk Dairesi, ödenmeyen site aidatlarıyla ilgili çok çarpıcı bir karara imza attı. Buna göre, ödenmeyen aidatlarla ilgili yalnızca kat malikine değil, malikin eşine, çocuklarına ya da evde yaşayan herhangi birine icra takibi yapılabilecek...

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Apsiyon İş Takibi Haberi

Apsiyon İş Takibi

Konforlu ve güvenli bir yaşam, site ve toplu konutların her geçen gün daha fazla insan tarafından tercih ediliyor. Site sakinleri, herhangi bir arıza veya kesinti yaşadıklarında bunun en hızlı şekilde çözülmesini istiyor. Site yönetimlerinin daha etkin iş takibi ihtiyacına ise Apsiyon’un İş Takibi özelliğine cevap veriyor. Apsiyon’lu sitelerde yaşayan kullanıcılar, arıza veya benzeri bir sorunla karşılaştıklarında bunu site yönetimine doğrudan Apsiyon mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden bildirebiliyorlar. 

Fotoğraflı bildirimler keşif sürecini kısaltıyor

Site yönetimleri, sitenin toplu alanlarında veya hanelerde yaşanan arıza, kesinti ve benzeri durumlar sorunlar yaşıyor. Bu süreçlerin yönetilememesi, verimsizliğe ve site sakinlerinin memnuniyetsizliğine yol açıyor. Apsiyon’un İş Takibi Modülü üzerinden yapılan iş takibi ise arıza bildirimi ve diğer taleplerin çok daha hızlı biçimde yönetime ulaştırıyor.

Site yönetimine Apsiyon sistemi üzerinden gönderilen...