07 / 07 / 2024

Aqua Sophıa Kimin

Aqua Sophıa Kimin

Aqua Sophıa Su Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hany Nabıl A. Hassan ve Ashraf Mohamed Abdelrahman Elattar ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ünlü avukattan çarpıcı açıklama: Vatandaş 'siyaset ve oy üzerinden bana parmak sallama' diyor! Vatandaşın derdi ev, kira

Seçimlere sayılı günler kaldı. Belediye Başkanları birbirleri ile koltuk savaşı yaparken olan yine vatandaşa oluyor. Ünlü avukat Ersan Şen ise vatandaşın derdinin koltuğa kimin geçeceğinin olmadığını asıl dertlerinin neler olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı...

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

1000 TL'lik bayram harçlığı ödemesi hakkında flaş açıklama!

Bayramın yaklaşmasıyla birlikte devletten kimin bayram harçlığı alacağı da merak edilmeye başlandı. Öğrencilerin bayram harçlığı alıp almayacağı merak ediliyordu. Bakanlık tarafından konuya açıklık getirildi.

EYT'liler hemen bu rakamlara bakın! 2023'te emekli olacakların maaşları peş peşe açıklandı! Son dakika! 

EYT'de kimin ne kadar emekli maaşı alacağı artık netleşti. EYT'liler hemen bu rakamlara bakın! 2023'te emekli olacakların maaşları peş peşe açıklandı! Son dakika! 

Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Vatandaşlar, değerli konut vergisini kimin ödeyip kimin ödemeyeceğini merak ediyor. Değerli konut vergisinde muafiyet şartları peş peşe duyuruldu! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa dikkat! 

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Kanal İstanbul’a sıfır konumdaki mera imara açıldı!

CHP’li Meclis Üyesi Nadir Ataman, köylünün 1 milyon metrekarelik mera arazisine 'hülle'yle el konulup TOKİ’ye devredildiğini ileri sürdü. "Bu arazi de Kanal İstanbul planları ile konut ve ticaret imarına açıldı. TOKİ’den sonra kimin eline geçecek, takip edeceğiz" diye konuştu. 

So CHIC Aqua Florya AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen takı markalarından So CHIC… yurt içindeki 55'nci mağazasını Aqua Florya AVM'de açtı...

Sophıa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sophıa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sameh Bsharat ve Burhan Awwaınat ortaklığında kuruldu. 

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Aqua City Bursa teslim tarihi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Aqua City Bursa projesi , İstanbul aksı üzerinde Anatolium Alışveriş Merkezi, Koçtaş'a 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.

Aqua Sophıa Kimin Haberi

Aqua Sophıa Kimin


Aqua Sophıa Su Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hany Nabıl A. Hassan ve Ashraf Mohamed Abdelrahman Elattar ortaklığında kuruldu. 


Aqua Sophıa Su Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Ana u şebekeleri ve su hatları ile su arıtma tesisleri kanalizasyon bertaraf tesisleri ve pompa istasyonları inşaatı(sulama sistemleri kanalları dahil)ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Aqua Sophıa Su Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Atakent Mah.219.Sok.No.12/105...