07 / 05 / 2024

Ar-Ge ve Dış Pazarlar

Ar-Ge ve Dış Pazarlar

Çekiçler Grubu Ar-Ge ve Dış Pazarlar Müdürü Çekiç, inşaatı devam eden ve 10 bin metrekare kapalı alana sahip olacak yeni fabrika binaları ile açık ve kapalı alanlarını büyüteceklerini dile getirdi

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mazıar B. Moghaddam Khameneh tarafından kuruldu.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Uzmanlar uyarıyor! 6,5 milyon konut için güçlendirme ve dönüşümde geç kalmayın!

Uzmanlardan, ülke genelinde 6,5 milyon riskli konutun güçlendirme ve dönüşümü için ''geç kalmayın'' uyarısı geldi. 

Dondurma deyip geçmeyin! Dünyada 48 ülkeye ulaşan Maraş dondurması bakın ne kadar döviz kazandırdı?

Dondurma deyince artık sadece Türkiye’de Kahramanmaraş akla gelmiyor. Çünkü lezzetiyle de ünlenen bu şehir artık tam 48 ülkeye yaptığı dondurma ihracatıyla döviz rekorları kırıyor ve dünya genelinde de biliniyor. Peki Maraş dondurması geçen sene ihracattan ne kadar gelir elde etti?

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Ziraat’ten çiftçiye müjde! 600 bin TL’ye kadar uzun vadeli ve düşük faizli tarım kredisi verilecek!

Vatandaşa uzun vadeli ve düşük faizli destek kredileri veren Ziraat Bankası büyükbaş hayvancılık için “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesini hayata geçirdi. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranı yüzde 50'nin altında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu bir çalışmada KOSGEB’in desteklediği Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranının yüzde 50'nin altında olduğu belirlendi.

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken uzmanlar çarşamba ve perşembe günleri için alarm verdi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Hiç yanıltmayan altın fiyatları o günlerde böyle olacak. İşte ayrıntılar...

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

Çarşamba Belediyesi 24 ay taksitle 27 ev ve dükkan satacak! Ev ya da iş yeri almak isteyenlere büyük fırsat!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ar-Ge ve Dış Pazarlar Haberi

Ar-Ge ve Dış Pazarlar

Eskişehir’de 1957 yılında yeni ufuklara, yeni iş fikirlerine yönelmek üzere, mermer pazarlama ve lojistik faaliyetleri ile temellerini oluşturan Çekiçler Grubu, 1991 yılında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasına geçerek mermer ve doğaltaş üretimini de faaliyetlerine ekledi.


Bugün yaklaşık 50 bin metrekare açık alan üzerinde 15 bin metrekarelik kapalı alanda faaliyetlerini sürdüren grup; mermer, traverten, limestone, oniks, diğer maden ve doğaltaşlardan oluşan ürün yelpazesinde, bu ürünlerin blok, plaka, fayans, özel ölçü ve tasarımlarından oluşan 100’e yakın çeşitliliği bulunduruyor. Grup, 2012 yılında yüzde 20 büyümeyi hedefliyor.


Şirket olarak ülke ekonomisine hizmet ettiklerini belirten Çekiçler Grubu Ar-Ge ve Dış Pazarlar Müdürü Mustafa Çekiç, üçüncü kuşak ve profesyonel yönetimle birlikte sanayi, ticaret, madencilik, lojistik sektörleri ve uluslararası ortaklarıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.


Grup olarak her türlü doğaltaşın ocaklardan...