04 / 05 / 2024

ar tarım

ar tarım

Ar Tarım Organik'in hakim ortağı olduğu Arp Petrol Üretim Sondaj A.Ş petrol arama faaliyetleri çerçevesinde petrol ve gaz emarelerine rastladığı yerde sismik bir çalışma yaparak belirlenecek noktaya petrol sondaj kuyusu açmayı planlıyor...

Tarım Kredi'den beyaz peynir ve kaşar peynirde büyük indirim: Yetişen indirimi kapar!

Tarım Kredi Market, beyaz peynir ve kaşar peyniri için büyük bir indirim sunuyor. Acele edenler, bu şarküteri fırsatını kaçırmamalı. İşte indirimle ilgili önemli bilgiler...

Tarım Bakanlığı KPSS’siz lise mezunu personel arıyor! İşte başvuru şartları!

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı ilanı duyurdu. Bakanlık KPSS’siz lise mezunu personel arıyor. İşte detaylar!

Tarım Kredi’de tam yağlı beyaz peynir 79,90, tam yağlı kaşar peyniri 99,90 TL! 16 Şubat  2023 Fiyat Listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde bu haftanın ürünleri arasında beyaz peynir, kaşar, çay, şeker, yoğurt, salça gibi her evde bulunması gereken temel pek çok ürün grubu yer alıyor. Tam yağlı beyaz peynirin 900 gramının 79,90 liradan satıldığı Tarım Kredi’de bu hafta başka hangi ürünler var? Tarım

Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğine dair sorulan sorular hız kazandı. Destek alan çiftçiler, “Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?” sorularına yanıt arıyor.

Tarım destek ödemeleri ne zaman yapılacak? Tarımsal destek ödemeleri ne kadar?

Tarım destek ödemeleri ne zaman yapılacak? Tarımsal destek ödemeleri ne kadar? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yaşar Abay tarafından kuruldu.

Beykoz'daki tarım alanları imara mı açılıyor?

İstanbul Beykoz'da 111 bin metrekarelik tarım alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından imara açılacak. Söz konusu alanda AVM, otel, çarşı finans kurumu gibi ticari birimler inşa edilebilecek.

Isparta Eğirdir'de tarım alanında TOKİ konutları yapılacağı iddiası mecliste!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bali tarafından kuruldu. 

Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Arıcan tarafından kuruldu. 

Yaşar Üniversitesi, Tarım-Teknoloji Fakültesi inşa edecek!

Yaşar Üniversitesi, Hollanda’nın en önemli tarım-teknoloji üniversitelerinden Wageningen Üniversitesi işbirliği ile ‘Tarım-Teknoloji Fakültesi’ kuracak. İki yıl içinde hayata geçirilecek fakültenin yeri belli.

Evde teknolojik tarım yapılabilecek!

Arçelik A.Ş.’nin global markası Grundig; TV, ses sistemleri, akıllı mutfaktan sonra şimdi de evde teknolojik tarım yapılabilecek. Grundig HerbGarden markalı ürünü IFA 2016’da tanıttı.

ar tarım Haberi

ar tarım


Ar Tarım'dan yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin hakim ortağı olduğu ARP Petrol Üretim Sondaj A.Ş. 'nin 25/09/2013 tarihinde almış olduğu Yönetim Kurulu Kararını aşağıda tüm paydaşlarımızın bilgisine sunarız.


" Şirket yönetim kurulumuz 25/09/2013 tarihinde şirket merkezinde toplanarak; Şirketimizin, Petrol arama faaliyetleri çerçevesinde devam eden, yeniden işleme çalışmaları neticesinde , petrol ve gaz emarelerine rastlanılmıştır. Bu nedenle çalışmalar sonuçlandığında yeni bir sismik çalışma yapılarak,belirlenecek noktaya petrol sondaj kuyusu açılmasına karar verilmiştir. Ayrıca  T.C. Enerji Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü yetkililerine yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verilmek üzere sunum yapmak için randevu talebinde bulunulmuştur.



Kamuoyuna saygılarımızla...