30 / 04 / 2024

ara yoğun merkezi kurulacak iller

ara yoğun merkezi kurulacak iller

Çocuk yoğun bakım merkezlerinin sayısını artırma kararı alan Bakanlık, tedavisi yoğun bakım gerektirmeyen ancak hastanede takibi zorunlu olan erişkin hastalar için de "ara yoğun bakım merkezleri" kuracak.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Berat Albayrak: İFM'ye yoğun ilgi var!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "İstanbul'un bir finans merkezi olarak doğal mecra olma hikayesi kendiliğinden yeşeriyor" dedi. Berat Albayrak, finans merkezi için yoğun ilgi olduğunu belirtti...

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

TİKA, Moğolistan'da araştırma merkezi ve müze binası inşa etti!

Moğolistan'da Duha Türklerinin yoğun olarak yaşadığı Tsagaannuur ilçesinde araştırma merkezi ve müze binası inşa edildi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Okmeydanı Eğitim Hastanesi'nin Çocuk Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde revize edilen Çocuk Acil ile yeni Çocuk Yoğun Bakım Servisi hizmete açıldı.

Pendik Okyanus Park'a yatırımcılardan yoğun ilgi!

KG Grup güvencesi ile İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Okyanus Park projesi satışa çıkar çıkmaz insanlardan yoğun ilgi gördü. Okyanus Park projesi, Pendik'in Güllübağlar mahallesinde merkezi konumda yükseliyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

ERA'nın Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'na yoğun ilgi!

ERA Gayrimenkul, start verdiği ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na ilgi yoğun. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.

Varyap Yatırım Ayları kampanyası yoğun ilgi gördü!

Varyap, düzenlediği 'Yatırım Ayları' kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü ve 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yapıldığını açıkladı.

DAP Yapı Adam Kule projesi yoğun ilgi gördü!

DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule projesi için ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

Bursa'nın arazileri yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor!

Gerek ulaşım, gerekse sanayileşme açısından İstanbul ile bir bütün olma yolunda ilerleyen Bursa'nın batıya doğru hızla büyümesi yatırımcıların dikkatini çekiyor.Şehirde araziler yoğun ilgi görüyor.

ara yoğun merkezi kurulacak iller Haberi

ara yoğun merkezi kurulacak iller


Sağlık Bakanlığı, zaman zaman kamuoyunun gündemine yansıyan gerek çocuk gerekse erişkin yoğun bakım ihtiyacının giderilmesi için yeni çalışma başlattı.


Çocuk yoğun bakım merkezlerinin sayısını artırma kararı alan Bakanlık, tedavisi yoğun bakım gerektirmeyen ancak hastanede takibi zorunlu olan erişkin hastalar için de "ara yoğun bakım merkezleri" kuracak.


Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, ara yoğun bakım yatağı ihtiyacının karşılanması için yürütülen çalışmalarla ilgili AA'ya açıklamalarda bulundu.


Yoğun bakım yatağı ihtiyacı konusunda zaman zaman sıkıntı yaşandığını belirten Gümüş, "Biz onları planlarken, mesela 4 şehre 1 tane koymuşuz. Tabii mesafeleri var. Geçenlerde Ağrı'daki bir vaka da Kayseri'ye götürülmeye kalkılmış. Şimdi yeni bir talimatla onları Eylül sonuna kadar hızlı bir şekilde açacağız. Merkezlerin sayısını artırıyoruz" dedi.


Çocuk yoğun bakım sayısı uzman açığının giderilmesi için yeni bir düzenlemeye gidileceğini...