03 / 05 / 2024

araba fiyatları son durum

araba fiyatları son durum

Fitch Ratings, çip arzında meydana gelen sıkıntının 2022'nin ikinci yarısında hafiflemeye başlayabileceğine dikkat çekti. 

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Konut fiyatları son 2 yılda yüzde 600 arttı! Şimdi düşüş bekleniyor mu?

Konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Peki son 2 yılda yüzde 600 artan konut fiyatları hangi şartlarda düşer? İşte ayrıntılar...

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

Sıfır otomobil fiyatları için 'akşam bile zam gelebilir' mesajı! Araba almak için bayilere gidenlere fiyat verilmiyor!

2024 yılı ile birlikte otobil fiyatlarına zam geldi. Araç almak isteyenler bayilerin akşam bile zam gelebilir'' diyerek kendilerine fiyat vermediklerini aktardı. Peki bu durum ikinci el araba fiyatlarını da etkiler mi?

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

İstanbul'da konut fiyatları son 5 yılda 10 kat arttı!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. İstanbul’da konut birim metrekare fiyatını Ekin ayında 41,766 TL olurken kentte son 5 yılda konut fiyatları yaklaşık 10 kat arttı.

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Araba almak isteyenler dikkat! İkinci el araba fiyatlarındaki düşüş yavaşladı mı?

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. VavaCars'ın, ikinci el araç piyasasının nabzını tutan ekim ayı VavaAI fiyat endeksi verilerine göre ekim ayında ikinci el araba fiyatlarında düşüş yaşandı.

Araba almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Yeni yılda otomobil fiyatları ne olacak?

Son dönemlerde otomobil sektörü, bakanlık kararları ve piyasa düzenlemeleri ile önemli bir dönüm noktası yaşıyor. Fiyatların durgunlaştığı şu günlerde araba almak için bekleyenler 2024 yılında araba fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

araba fiyatları son durum Haberi

araba fiyatları son durum

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel çip arzında gerçekleşen sıkıntının, 2022'nin ikinci yarısında hafiflemeye başlayabileceğine vurgu yapan açıklamalarda bulundu. 

Fitch tarafından gerçekleştirilen açıklamada, rekor düzeyde düşük stoklara karşın yükselen kapasite ve talebin ılımlı hale gelme potansiyeli sebebiyle çip sıkıntısının 2022 yılının ikinci yarısında hafifleyebileceğine vurgu yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Açıklamada, Kovid-19 pandemisi kaynaklı hükümet müdahalesinin arz oynaklığını şiddetlendirebileceğine ve tedarik zincirinin normalleşmesini zorlayabileceğine de dikkat çekildi.

Fitch: Küresel çip sıkıntısı 2022'nin ikinci yarısında hafifleyecek.

Yorumu: Araba fiyatlarındaki yükseliş hız kesecek!

— Tebernüş Kireçci (@TebernKireci1) February 8, 2022

Kira geliri olanlar dikkat! Kimler beyanname verecek?

İnşaat sektöründe neler oluyor? Konut krizi aşılacak mı?

Kiralık ev arayanlar dikkat! Sizin de...