20 / 07 / 2024

Araklı-Sürmene projesi çalışmaları sürüyor

Araklı-Sürmene projesi çalışmaları sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kumlusu olarak faaliyetlerini sürdüren Trabzon Içnıesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), Trabzon il genelindeki içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi! Çalışmalar başladı, refah payı, seyyanen zam...

Milyonlarca emekliyi kapsayan maaş iyileştirme çalışmaları başladı. 7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi. İşte emekli maaş zammına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

Harem-i Hümayun'un 3 bölümünde restorasyon çalışmaları tamamlandı! 

Topkapı Sarayı'nın Harem-i Hümayun bölümünde bulunan Valide Taşlığı, Ocaklı Sofa ve Çeşmeli Sofa, 6 yıldır süren restorasyon çalışmalarının ardından yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine tekrar açıldı. 

Bilecik Yenipazar'da arazi toplulaştırma çalışmaları başladı!

Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bilecik'in Yenipazar ilçesinde "Arazi Toplulaştırması ve Birlikte Üretim Modeli Projesi" çalışmaları başlatıldı.

Millet bahçesi için çalışmalar hemen başlayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Diyarbakır'ın eski stadının Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi kararının kentte pozitif bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Eker, çalışmaların hemen başlayacağını belirtti. 

KİPTAŞ Süleymaniye projesi ile 1.528 lüks konut yolda!

Fatih Belediyesi ile KİPTAŞ'ın ortaklığında hayata geçirilecek Süleymaniye projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Projede yıkımlar devam ederken, dönüşüm inşaatları da yıl içinde başlayacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'de temeli 18 Mart'ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından törenle atılan ve 'dünyanın en uzun asma köprüsü' olma özelliği taşıyan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün çalışmaları hız kazandı. 

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Kocaeli Seyir Tepesi projesi çalışmaları sürüyor!

Dilovası Belediyesinin ilçe merkezinin kuş bakışı izlenebildiği Diliskelesi Tepesine kazandıracağı seyir tepesi projesi için çalışmalar devam ediyor.

Eğirdir Sirkeci Çarşısı'nın çalışmaları başladı!

Kamuoyunda Sirkeci Çarşısı olarak bilinen Eğirdir Çarşı projesinin zemin çalışmaları başladı...

Araklı-Sürmene projesi çalışmaları sürüyor Haberi

Araklı-Sürmene projesi çalışmaları sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kumlusu olarak faaliyetlerini sürdüren Trabzon Içnıesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), Trabzon il genelindeki içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor.  Trabzon'un Araklı ve Sürmene ilçelerinin en az 50 yıllık mi ihtiyacını karşılayacak olan Araklı-Sürmene tane Suyu Projesi nde çalışmalar olanca hızıyla devanı ediyor. SUKAP programında yer alan ve 21 milyon 870 milyon TL maliyetiyle dev bir yatırım olan projenin yüzde 80'lik kısmı gerçekleştirildi.  Maliyetinin yüzde 50'si SUKAP programı kapsamında hibe ile karşılanan 72 km ana isale hattı ve 35 km kısmı şebeke hattı döşendi. 10 adet yeni deponun inşa edildiği proje çerçevesinde mevcut depolanıl da onarımı yapıldı. Proje kapsamında içme suyu paket arıtma tesisi inşaatına da devam...