29 / 04 / 2024

aralık 2013 doğalgaz tüketimi

aralık 2013 doğalgaz tüketimi

Hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle birlikte aralık ayının ilk yarısında elektrik tüketimi, önceki 15 güne göre yüzde 6,5, doğal gaz tüketimi ise yüzde 18,5 arttı.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Yaşanan ekonomik kriz ve yüksek enflasyon sonrasında vatandaşlara verilen aylık ücretsiz doğalgaz uygulamasının ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Ücretsiz doğalgaz ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

Doğalgaz faturası alanlar artık değişti! Sayaç okuma işlemi yapılmayacak!

Doğalgaz faturası evine gelenlere önemli biri duyuru yapıldı. Artık sayaç okunmayacak: O tarihe kadar durduruldu. İşte detaylar!

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Aralık ayı doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz yardımı başvuru şartları nelerdir?

Doğal gaz desteğine dair vatandaşların merak ettiği birtakım sorular vardır. Peki Aralık ayı doğalgaz yardımı yattı mı? İşte detaylar!

Fatura yardım ödemeleri yattı mı? Aralık ayı 2500 TL doğal gaz yardım ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ile PTT'den...

Doğalgaz faturasını ödemekte zorluk çeken vatandaşlar doğalgaz destek ödemelerinin detaylarını merak ediyor. Peki, Fatura yardım ödemeleri yattı mı? Aralık ayı 2500 TL doğal gaz yardım ödemeleri ne zaman yatacak?

Başvurusu onaylanan herkese PTT'den 2500 TL'lik destek verilecek! Doğalgaz destek ödemesi ne zaman başlıyor?

Kış ayının gelmesiyle beraber doğalgaz fatura destek ödemesinden faydalananlar doğalgaz desteği ödemeleri hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? sorusuna cevap arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek ödemesi ne zaman ödenecek?

Doğtaş'ta yeni yıla özel dev indirimler başladı! 18 Aralık 2022 fiyat listesi…

Doğtaş yeni yıla özel indirim kampanyası başlattı. Peki Doğtaş'ta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek? 2500 TL'den kimler faydalanacak?

Kış ayının gelmesiyle birlikte doğalgaz fatora destek ödemesinden faydalananlar vatandaşlar Doğalgaz desteği ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? sorusunun yanıtı arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek?

A101'de zeytin 17 TL, Doğuş çay 46 TL, sucuk 48 TL! A101 online indirimli aktüel kataloğu 14 Aralık 2022 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda yüzde 30'a varan çılgın indirim dikkat çekerken zeytin 17 TL, Doğuş çay 46 TL, sucuk 48 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır?

Aralık ayı doğalgaz destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır? 

e-Devlet'ten başvurana 2.500 TL'lik destek verilecek! Başvurusu onaylanan PTT'den hemen alacak!

Aralık ayıyla birlikte devlet desteği ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu. Devlet dar gelirli vatandaşlara 900- 2500 TL arasında fatura desteği veriyor. Peki Aralık ayı doğalgaz destek ödemeleri yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

aralık 2013 doğalgaz tüketimi Haberi

aralık 2013 doğalgaz tüketimi


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı verilerine göre, kışın gelmesiyle artan soğuklar enerji tüketimine de yansıdı.


Kasım ayının ikinci yarısında toplam 9 milyar 257 milyon 99 bin kilovatsaat olan elektrik tüketimi, aralık ayında havaların soğumasıyla birlikte artışa geçti. Aralık ayının ilk yarısındaki elektrik tüketimi 9 milyar 853 milyon 409 bin kilovatsaate çıktı. Söz konusu dönemde elektrik tüketiminde 596 milyon 803 bin kilovatsaatlik artış yaşandı. Elektrik tüketiminde söz konusu dönemde yaşanan artış yüzde 6,5 oldu.      


Elektrik tüketiminin artmasıyla abonelerin elektrik için bütçelerinden yaptıkları harcama da arttı. Türkiye İstatistik Kurumunun verilerine göre, 1 kilovatsaat elektrik için ortalama 0,36 lira ödendiği dikkate alındığında, kasım ayının ikinci yarısında tüketilen elektrik için 3 milyar 332 milyon 555 bin 640 lira harcanırken, bu miktar aralık...