02 / 05 / 2024

Arap Baba Camii

Arap Baba Camii

TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Kars Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen Arap Baba Camii açıldı.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze Arapçeşme Camii'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Vatandaşların çalışmalara ilişkin görüş ve önerilerini de dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devam eden camii inşaatının son durumu hakkında da bilgi aldı.

Eyüp Arakiyeci Caferağa Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Eyüp'teki Sertarikzade, Hatuniye, Emin Baba, Vezir, Şeyhülislam Mustafa Efendi ve Afife Hatun tekkeleri ve restorasyon çalışmasıyla Zal Mahmud Paşa Camii'nin ardından Arakiyeci Caferağa Camii'nin de restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı.

Malatya Somuncu Baba Camii ve Külliyesin'de sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesinde Somuncu Baba Camii ve Külliyesinin bulunduğu Zaviye Mahallesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Kartal Baba Camii ibadete açıldı!

Akdoğan, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Üsküdar'daki Kartal Baba Camisinin açılışına katıldı. Arslanbey Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaklaşık 5 milyon 500 bin lira harcandı.

Kars Arap Baba Camisi ibadete açıldı!

KARS'ta, Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından yapılan Arap Baba Camisi ibadete açıldı. Açılışın ardından camiyi gezen protokol üyeleri, camide namaz kıldı.

Kars'ta TOKİ tarafından yapılan Arap Baba Camii açıldı!

TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Kars Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen Arap Baba Camii açıldı.

Rize Kıble Dağı Camii Cuma günü açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, baba ocağı Rize’de bin 130 rakımda yer alan Kıble Dağı Camii’ni cuma günü açacak. Erdoğan’ın cuma namazını bu camide kılması bekleniyor.

Bursa Molla Arap Camii restore edilecek!

Tire'de tarihi yapılara yönelik seferberlik yeni bir boyut kazandı. Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Osmanlı döneminin en önemli yapıları arasında gösterilen Molla Arap Camii'ni restore etmek için ön protokol imzalandığını söyledi.

Somuncu Baba Camii'nde Mitsubishi Electric Su Soğutmalı VRF Sistemler kullanıldı!

Somuncu Baba Külliyesi’nde yapılan Ek Cami ve de Sosyal Tesisler Projesi’ nde, enerji tasarrufu ve de konfor sağlayan Mitsubishi Electric Su Soğutmalı VRF Sistemler kullanıldı.

1934 yılında Karaköy-Arap Camii Mahallesi'nde denize sıfır arsa 18716 lira bedelle satılıkmış!

1934 yılında Karaköy - Arap Camii Mahallesi'nde denize sıfır 4 bin yüz seksen metrekare genişliğinde arsanın 60/13,5 hissesi 18716 lira bedelle ihale yoluyla satılacakmış.

Bursa'da Geyikli Baba türbe ve camii restorasyonu tamamlandı!

Bursa Kestel Babasultan köyünde Osmanlı ilk dönem eserlerinden olan Geyikli Baba Camisi ve türbesi Bursa İl Özel İdaresi tarafından aslına uygun olarak restore edildi. Ayrıca çevre düzenlenmesi yapılan cami hizmette hazır hale getirildi...

Tarihi Arasta Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bütün izleri ortadan kaldırılan Gazi Baba Türbesi ile sadece bir duvarı günümüze ulaşan tarihi Arasta Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilk günkü ihtişamına yeniden kavuştu.

Arap Baba Camii Haberi

Arap Baba Camii

Kars'ta, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan Arap Baba Camisi ibadete açıldı. TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen caminin açılışını, Kars Valisi Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Müftüsü Mehmet Genç yaptı. Açılışın ardından camiyi gezen protokol üyeleri, camide namaz...