29 / 04 / 2024

arap gayrimenkul derneği

arap gayrimenkul derneği

Türkiye'de kendi piyasalarını kurmak üzere birleşen Arap yatırımcılar, yarın dernekleşiyor. Derneğe 300 şirket başvurdu...

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 12.5 bin TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 12 bin 500 TL bağış yaptı.

Emlak Konut GYO'dan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 8 milyon TL bağış yaptı.

Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından bu yıl 15.’si gerçekleştirilecek Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı.

Gayrimenkul Hukuku Derneği 11 Mart'ta seminer verecek!

Gayrimenkul Hukuku Derneği 11 Mart günü 14:00- 17:00 saatlerinde The Bostancı Hotel’de “Gayrimenkul Değerlemede İmar Mevzuatı, Tanımlar, Süreçler, 6306 Sayılı Yasa Kapsamında Şerefiyelendirme ve Değer Tespiti” semineri düzenlenecektir.

Türk- Arap Gayrimenkul Forumu gerçekleşti!

Beyoğlu Belediyesi, Çalık Holding ve TASCA (Türk – Arap Arap Ekonomi ve Stratejik İşbirliği Derneği) işbirliğiyle düzenlenen Türk Arap Gayrimenkul Forumu, Beyoğlu Belediyesi Başkanlık binasında gerçekleştirildi.

Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu bugün!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, Türk-Arap Ekonomik ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) ve Çalık Holding ev sahipliğinde düzenlenen Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, bugün İstanbul'da başlayacak. İşte ayrıntılar...

Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu yarın!

Yapılan açıklamaya göre, Beyoğlu Belediyesi, Türk-Arap Ekonomik ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) ve Çalık Holding ev sahipliğinde düzenlenen Türk-Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu, yarın İstanbul'da başlayacak.

arap gayrimenkul derneği Haberi

arap gayrimenkul derneği
Türkiye'de kendi piyasalarını kurmak üzere birleşen Arap yatırımcılar, yarın dernekleşiyor. Arap Ülkeleri ve Türkiye Cumhuriyetler Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği adı altında kurulan dernek, konut satışlarının artması beklenen 2013 yılı için hazırlıklar yapıyor. Projenin kurucu Gayrimenkul Danışmanı Abdullah Çiftçi, hedeflerinin konut almak üzere gelen Araplar'ın hukuki haklarını korumak olduğunu belirtti. Mütekabileyet ile 100 milyarlık konut yatırımı yapılması beklenen Arap gayrimenkulcülerin derneğine 300 şirket başvuru yaptı. Derneği hedefi 2013 yılında 3 bin Arap'a konut...