26 / 07 / 2024

Arap Hanı avm projesi

Arap Hanı avm projesi

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı’nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki 130 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satılığa çıktı..

AVM'lerde davalık konu!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Kovid-19'un AVM'lere etkisine ilişkin açıklamalar yaptı.

AVM’lere Asyalı ve Arap yatırımcılar talip!

Her türlü saldırıya rağmen ekonomisini ayakta tutmayı başaran Türkiye’ye yabancı yatırımcının da iştahı kabardı. Arap ve Asyalı yatırımcılar, bitmiş AVM’leri almak için görüşmelere hız verdi.

İzmir Arap Hanı yerine AVM veya butik otel yapılacak!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı'nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Arap Hanı Tuhafiyeciler Çarşısı Genel Müdürü Mustafa Akata, ortak ve hissedarların satış konusunda anlaştıklarını söyledi.

İzmir'deki tarihi Arap Hanı 30 milyon TL'ye satılıyor!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı’nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki 130 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satılığa çıktı..

Narmanlı Han'ın akıbeti belli oldu!

2014'ün başında 57 milyon dolara Mehmet Erkul ve Tekin Esen’e satılan Narmanlı Han'ın otel mi yoksa AVM olacağı tartışılıyordu. Mimar Sinan Genim'in açıklamasına göre han, küçük olması sebebiyle ne alışveriş merkezi ne otel olacak...

Vahap Küçük: AVM’lerde yabancı müşteri oranı yüzde 70!

Bazı cadde ve AVM’lerde yabancı müşteri oranının yüzde 70’i bulduğunu söyleyen Vahap Küçük, “Arap ve Azeri müşterilerin yanı sıra bu yıl Güney Koreli turist sayısındaki artış dikkat çekici” dedi...

Trabzon Cevahir Outlet AVM Arap ve İranlı turistlerin ilgi odağı oldu!

İndiriınli satışlarıyla Arap turistlerin en çok rağbet gösterdiği merkezlerden biri haline gelen Trabzon Cevahir Outlet AVM'yi dünya markalarını bünyesinde barındırması Arap ve İranlı turistleri de kendine çekiyor.

Arap turistler Trabzon Cevahir Outlet AVM'ye büyük ilgi gösteriyor!

Türk dizilerinin oluşturduğu yoğun ilgi yanında Karadeniz filmlerinin ortaya çıkardığı tarihi ve kültürel zenginlikleri Trabzon'da arayan Arap ve İranlı turistlerin bölgeye olan ilgisi dikkat çekiyor...

Narmanlı Han otel oluyor!

İstiklal Caddesi'nin en eski yapılarından Narmanlı Han, geçen ay el değiştirmişti Binanın otel ya da AVM yapılmadan korunmasını isteyen Emek Bizim İstanbul Bizim İnisiyatifi ve Cihangir Parkı Forumu dün ortak eylem çağrısı yaptı

Turizm firmaları AVM’lere Arap turist getiriyor!

Kale Outlet Center AVM Müdürü Bülent Karataş, “Ağustos ayından itibaren çoğunluğu Arap turistlere hizmet verenler olmak üzere toplam 28 tur firmasıyla çalışıyoruz ve bu sayıyı her geçen artırıyoruz” dedi.

Olivya Han apart otele mi dönüştürülecek?

Sol Gazetesi'nin haberine göre eyoğlu'ndaki sanat mekanları birer birer kapatılarak yerlerine otel, AVM açılıyor. Üç yıldır Olivya Han'daki yerlerinde oynayan ikincikat tiyatrosunun sahnesi de kentsel dönüşümden nasibini aldı.

Dubai'de Türk markalarına özel konsept AVM inşa edilecek!

Arap yatırımcılar Dubai'de Türkk markalarına özel konsept AVM için düğmeye bastı...

Sembol İnşaat projesi Han Çadırı'na Asya-Pasifik ödülü!

Malezya’nın başkenti Kuala-Lumpur’da düzenlenen, en olağandışı mimari yapıları ödül töreninde Türk şirketi Sembol İnşaat’ın inşa ettiği Han Çadırı, Asya ve Pasifik bölgesinin en iyi çok amaçlı AVM'si ödülünü aldı

Arap Hanı avm projesi Haberi

Arap Hanı avm projesi

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı’nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki 130 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satılığa çıktı. Tuhafiyecilerin faaliyet gösterdiği ve toplam 3 bin 200 metrekarelik alanıyla İzmir’in en büyük hanı olan Arap Hanı için 30 milyon lira istendi. İçinde 120 dükkanın bulunduğu hanın AVM veya butik otel yapılabileceği kaydedildi.


Arap Hanı Tuhafiyeciler Çarşısı Genel Müdürü Mustafa Akata hanın Kemeraltı, Agora ve Kadifekale akşındaki en önemli yapılardan biri olduğunu söyledi. Akata, hanın 1880’li yıllarda yapıldığını tahmin ettiklerini belirterek, “Toplam 3 bin 200 metrekare net kullanım alanına sahip olan bu handa 6.80 metre yüksekliği geçmeyecek şekilde 2 katlı inşaata izin veriliyor. Zeminde bin 500 üst katta da yine bin 500 metrekare olacak şekilde toplam 3...