01 / 07 / 2024

araplar karadenize yoğunlaştı

araplar karadenize yoğunlaştı

Geçen sene 600 bin dolayında Arap turist ağırlayan Bursa, Ramazan ve sonrasına yönelik rezervasyonlarda turistlerin rotayı Karadeniz'e çevirmesinin şaşkınlığını yaşıyor.

Yaşanan depremler sonrası karavanlara ilgi yoğunlaştı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında vatandaşlar barınmak için karavanlara yöneliyor. Karavan şirketlerinde üretim yoğunluğu yaşanıyor. karavanlara olan ilgi giderek arttı. İşte haberin ayrıntıları...

Kahve markası Tchibo'dan yatırım! Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman perakende ve kahve titanı Tchibo, Türkiye'deki yatırımlarını yeni bir enerjiyle yoğunlaştırmaya başladı. Marka, Türkiye'yi kahve sektörünün kalbinde konumlandırmayı hedeflerken, paketleme süreci için iş birliği fırsatlarına gözünü dikti.

Çin verileri, ekonomik toparlanmanın hızının tükendiğini gösteriyor

Çin'in Nisan sanayi üretimi ve perakende satış büyümesi tahminlerin altında kaldı, bu da ekonominin ikinci çeyreğin başında ivme kaybettiğini ve politika yapıcılar üzerindeki Covid-19 sonrası sallantılı bir toparlanmayı destekleme baskısını yoğunlaştırdığını gösteriyor.

Bütçe dostu Realme V30 gözler önünde! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı akıllı telefon konusunda oldukça iddialı isimlerden biri olan Realme, yeni bütçe dostu telefonu Realme V30 üzerindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Sanayi üretimi martta yıllık yüzde 2 azaldı!

Türkiye'de, Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirlerin yoğunlaştığı mart ayında sanayi üretimi yıllık bazda yüzde 2 düştü.

İslami Finans 10 ülkede yoğunlaştı!

Fitch Ratings İslami Finans Küresel Müdürü Bashar Al-Natoor, "İslami Finans endüstrisinde 10 büyük ülke var. Bunlar Suudi Arabistan, BAE, Katar, Kuveyt, Umman ve Bahreyn'in yanı sıra Türkiye, Malezya, Endonezya ve Pakistan'dır." dedi.

TİM, ABD pazarındaki elini güçlendirmeyi hedefliyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle: "Türkiye’nin 192 üründe ABD pazarı için önemli bir potansiyeli bulunduğunu tespit ettik. Bu rapor ışığında, TİM olarak, ABD’deki muhataplarımızla eyaletlerle ticari ilişkilerimizi güçlendirmek adına, doğru partnerlere ulaşabilmemiz için iş birliklerini yoğunlaştıracağız.'

Howden Sigorta, yurtdışı müteahhitlik projelerine yoğunlaşıyor!

Türkiye'deki yatırımlarını sürdüren Howden Sigorta, altyapı inşaatları ve yurt dışı müteahhitlik projeleri üzerine yoğunlaşıyor.

Özen Kuzu: Ülkemiz yatırım için ideal bir yer!

Yurt içindeki büyük projelerinin yanı sıra yurt dışında da birçok taahhüt projesi gerçekleştiren Kuzu Grup, bu yıl tüm enerjisini devam eden projeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Konut stoku yıl sonuna kadar eriyecek!

Asya, Afrika ve Avrupa olmak üzere üç kıtada faaliyetlerini sürdüren Kuzu Grup, altyapı, üstyapı, inşaat ve işletme işleri yapıyor. Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu, tüm enerjilerini mevcut projelere yoğunlaştırdıklarını dile getirdi.

Önder Kul: Estetik tasarımı akustik konforla birleştiriyoruz!

Proje tasarımlarında insan sağlığı ve esenliği üzerine yoğunlaştıklarını söyleyen Y. Mimar Önder Kul, "Estetik tasarım yaklaşımını; ergonomi, ısısal ve akustik konforla pekiştiriyoruz" dedi.

araplar karadenize yoğunlaştı Haberi

araplar karadenize yoğunlaştı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSÂB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Bursa'nın son yıllarda Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden yoğun şekilde turist ağırladığını hatırlattı. Sadece Ortadoğu ülkelerinden geçen yıl 600 binin üzerinde turist ağırladıklarını, bu yıl ise 1 milyon hedefiyle hareket ettiklerini belirten Akkuş, "Geçen yıl Bursa'mızda 600 binin üzerinde Arap turist misafir ettik. 'Bursa'mızdabunu 1 milyona çıkanrız' düşüncesiyle daha güzel çalışırken şimdi yüksek oranda Arap turizminin Karadeniz'e kaydığını görüyoruz" dedi. Akkuş, yaşanan bu sıkıntının Bursa turizm sektöründe derin yaralar açtığını da sözlerine ekledi. 


Yeni Marmara...