20 / 05 / 2024

Arapların 2014te aldığı gayrimenkuller

Arapların 2014te aldığı gayrimenkuller

AVM'lerde görmeye alıştığımız Araplar, gayrimenkulde de en büyük alıcı oldu. Körfez sermayesi 2013'te toplam 735 bin m2 mülk alırken, 2014'te rakam 2 milyon m2'ye fırladı.

İstanbul'un bazı bölgelerinde Türklerin dükkanları kalmadı! Araplar otel de alıyor: Kiralar bu yüzden uçuyor!

İstanbul'un Aksaray, Esenyurt, Beyoğlu gibi ilçelerinde yaşayan Suriyeliler kendilerini kimsenin kabul etmediğini belirtiyor. Türk vatandaşlar ise bazı yerlerde Türk dükkan bile kalmadığını, otelleri bile Arapların aldığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.

Kartal Orhantepe'de riskli yapıların yer aldığı 477 bin metrekarelik alanın plan notu askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe Mahallesi içerisinde bulunan 6306 sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapı olduğu tespit edilen yapıların yer aldığı 47,7 Ha’lık Uygulama Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP Plan Notu askıya çıkarıldı.

EYT en çok onların yüzünü güldürdü! Mavi yaka maaşı aldı başını gitti!

EYT düzenlemesi en çok da mavi yakalılara yaradı. Mavi yakalıların maaşı aldı başını gitti. İşte detaylar!

Altın alev aldı! Bu rakamları gören yerinde duramayacak! Gram altın ne kadar oldu? 21 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

21 Ocak Cumartesi günü altın fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Altın bugün resmen alev aldı. Bu rakamları gören yerinde duramayacak! Gram altın ne kadar oldu? 21 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya çılgın indirim! Aldın aldın bu fırsat kaçmaz! 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Xiaomi, web sitesinde Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya çılgın bir indirim düzenledi. Aldınız aldınız yoksa bir daha bulamazsınız! İşte 11 Ocak 2023 Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyat listesi ve cihaz özellikleri...

Elon Musk bu kez de dev ilaç firmasını hedef aldı! Ortalık fena karıştı!

Son dönemlerde dünya gündemini en fazla meşgul eden isim olan Elon Musk, yaptığı ifşalara bir yenisini ekledi. Dünyanın en zengin iş insanlarından ve SapecX, Twitter ve Tesla’nın sahibi olan Musk, bu kez de dev ilaç üreticisi Pfizer’i hedefe aldı ve bakın gündemi sarsacak hangi iddialarda bulundu…

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanların aklı çıktı! Hemen bakın! 10 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yukarı yönlü hareket ediyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları bugün alev aldı. Ons altın 1873 dolara kadar yükseldi. 1 gram bile altının olanın aklı çıktı! 10 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu resmen aldı! 

Körfez GYO, Tuzla arsası kapsamında Emlak Konut GYO lehine 10 milyon 313 bin 365,86 TL ipotek tesis edildiğini açıkladı. Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu aldı. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! Acil bakın! 10 Aralık 2022 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Haftayı yükselişle kapatan altın fiyatları bugün alev aldı. Ons altın 1797 dolara kadar yükseldi. 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! 10 Aralık 2022 güncel altın fiyatları.

Aldınız aldınız! Bu fiyatlar bugün son! İşte Toyota Corolla Hatchback 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Toyota resmi web sitesi üzerinden Ekim ayı fiyatları üzerinden satış yaptığı Toyota Corolla Hatchback için fiyatların bugün sona ereceğini açıkladı. Aldınız aldınız, bugünden sonra Toyota Corolla Hatchback'in fiyatları güncelleniyor. Peki Toyota Corolla Hatchback fiyatı bugün ne kadar?

Altın gaza basmaya hazırlanıyor! Aldınız aldınız! Artık ucuza altın bulamayacaksınız

Altın fiyatları ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları bugün hareketlendi. Altın, gaza basmaya hazırlanıyor, altın almak isteyenler dikkat aldınız aldınız yoksa bu fiyatlardan artık altın alamayacaksınız...

Arapların 2014te aldığı gayrimenkuller Haberi

Arapların 2014te aldığı gayrimenkuller

AVM'lerde görmeye alıştığımız Araplar, gayrimenkulde de en büyük alıcı oldu. Körfez sermayesi 2013'te toplam 735 bin m2 mülk alırken, 2014'te rakam 2 milyon m2'ye fırladı. Vatan'ın haberine göre, mütekabiliyet yasasının 2012'de değişmesinin ardından, yabancıların Türkiye'den gayrimenkul edinimi hızla artıyor. Yasadan önce İngiliz, Alman ve Rusya'dan satın alımlar ağırlık kazanırken, son yıllarda Körfez Bölgesi'nden gelen talep hızla arttı. Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar 2013 yılında 735 bin metrekarelik alım yaparken, 2014 yılında bu rakam 2 milyon metrekareye yaklaştı. Suudi Arabistan yıl boyunca 910 bin metrekarelik taşınmaz alarak ilk sıraya yerleşti. 


KÖRFEZİN AĞIRLIĞI ARTIYOR 

GYODER'in 14.Gayrimenkul Zirvesi'nde Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı'nın paylaştığı verilere göre, yabancıların gayrimenkul alımında son bir yılda önemli değişiklikler meydana geldi. 2014 yılında, Türkiye'den gayrimenkul alan yabancıların...