19 / 05 / 2024

arapların emlak sektörüne ilgisi artıyor

arapların emlak sektörüne ilgisi artıyor

CNR EXPO Yeşilköy'de 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Emlak Fuarının açılışını Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacak. Fuarın açılışına Suudi Arabistan Ticaret ve Sanayi Odaları başkanları da katılacak.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Çin'deki emlak sektörünün sorunları sona ermedi! Acilen müdahale edilmesi gerekiyor!

Çin'deki emlak sektörünün sorunlarının henüz sona ermediği ve hızla sorunların ele alınması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Ticaret Bakanlığı'ndan emlak sektöründeki fahiş fiyatlara 100 milyon TL ceza!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığı, emlak sektörüne yönelik olarak yaptığı denetimlerde toplam 1.338 işletmeye yaklaşık olarak 100 milyon Türk Lirası idari para cezası uyguladı. İşte Ticaret Bakanlığı tarafından verilen o cezalar...

Çin emlak sektörüne kredi dopingi! Hisseler yükseliyor...

Çin emlak hisseleri, zor durumdaki emlak sektörünü desteklemeyi amaçlayan yeni kredi tedbirlerinin uygulamaya konulmasının ardından yükselişe geçti.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

İnşaat ve emlak sektöründeki krizin nedeni ne? 

İnşaat ve emlak sektöründeki kriz derinleşiyor. Sektör temsilcileri krizin nedenlerini ve çözüm önerilerini anlatırken, "Sektörde mevcut durum kriz eşiğini aştı, sıkıntılar başladı" şeklinde konuştu.

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Çin'den emlak sektörüne 148 milyar dolarlık kurtarma paketi geliyor!

Pekin'in, şirketler borç yükü altında ezilirken ve nakit sıkışıklığı yaşanması sebebiyle inşaatlar durmuşken emlak sektörünü canlandırmak amacıyla 148 milyar dolarlık bir paket üzerinde çalışma sürdürdüğü belirtildi. İşte paketle ilgili tüm ayrıntılar...

İnşaat sektörüne gelen zamlar kasırga etkisi yarattı, dağıttı geçti! Beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe zam haberleri gündemde yerini korumaya devam ediyor. İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemeleri olan demir, beton ve çimentoya fahiş zamlar geldi. İnşaat sektörüne gelen zamlar sektörü resmen darmaduman etti. Peki beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar?

arapların emlak sektörüne ilgisi artıyor Haberi

arapların emlak sektörüne ilgisi artıyor

CNR EXPO Yeşilköy'de 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Emlak Fuarının açılışını Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacak. Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği fuara Arapların ilgisi bu yıl da yoğun olacak. CNR Emlak fuarının açılışına Arap Bakanın yanı sıra Suudi Arabistan Ticaret ve Sanayi Odaları başkanları da katılacak. 


Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı "Emlak 2014 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı", 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXP0 Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz el-Suud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al-Sider'in CNR Emlak Fuarına yaptığı ziyaret kartopu etkisi yarattı. Arapların fuara olan ilgisi bu yıl daha da yoğunlaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKÎ tarafından desteklenen fuarın...