17 / 05 / 2024

Aras Garden Peyzaj İnşaat kimin 

Aras Garden Peyzaj İnşaat kimin 

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi Cengiz Güneş tarafından 2 milyon TL sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Engin Aras ve Burcu Şirolu kuruldu.

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi Cengiz Güneş tarafından 2 milyon TL sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 

Sivas’ta Hilton Garden Inn açıldı!

Hilton’un orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn Sivas’ı açtı. 148 odalı otel, dünya çapında faaliyet gösteren 700’den fazla Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı.

Metro Garden AVM yılbaşında açık mı?

Metro Garden AVM , hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Garden AVM yılbaşında açık mı? Metro Garden AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Metro Garden AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Hilton Garden Inn Safranbolu’da açıldı!

Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn Safranbolu’yu açtı. 124 odalı otel, halihazırda dünya çapında faaliyet gösteren 700 Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı.

Metro Garden AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Metro Garden AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Garden AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Metro Garden AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Marmara Forum Garden Office, İBB'ye devredildi!

İBB ile Marmara Forum’un sahibi Multi Otuzbeş Geliştirme Yatırım İnşaat ve Tic. A.Ş arasında yürütülen görüşmeler geçtiğimiz karara bağlandı. Karar gereği, Garden Office binası ve aynı bölgede bulunan 16 bin metrekarelik arsa İBB’ye devredildi.

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi, Mübarek Kahraman tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Hazal Sokak'ta kuruldu.

Royal Garden Kartal’da su tüketimi aidatları düşürecek!

12 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Royal Garden Kartal Residence’da gri su sistemi uygulaması yapılacak. Atık sular bahçe kullanımında yeniden değerlenecek. Su tüketimi azalan projede aidatlar da düşük olacak.

Bitlis Adilcevaz’daki tarihi camilerin çehresi değişecek!

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un girişimleri neticesinde tarihi Ulu Cami ve Tuğrul Bey Camilerinin restorasyonu yapılacak ve iki cami arasında peyzaj çalışması ile mesire alanları yapılarak ilçeye seyir tepesi kurulacak.

Royal Garden Kartal'da 2+1'ler 355 bin TL'den başlıyor!

Daire alanlarının 78 ile 360 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede toplamda 374 daire yer alıyor. Royal Group Royal Garden Kartal'da 1+1 ile 5+1 arasında değişiklik gösteren daireler yer alıyor.

Aras Garden Peyzaj İnşaat kimin  Haberi

Aras Garden Peyzaj İnşaat kimin 

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi 2 milyon TL sermaye ile Cengiz Güneş tarafından 30 Ekim'de kuruldu. 

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  INSAAT a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...