19 / 05 / 2024

aras nehri nerede

aras nehri nerede

Iğdır'da 258 kuş türüne ev sahipliği yapan Aras Nehri Kuş Cenneti, Kuzey Doğa Derneği ekibi tarafından 200 metre yükseklikten " uçan kamera " ile görüntülendi.

İcradan ev almanın avantajları!

Piyasanın altındaki fiyatlarla satışa sunulan icralık evlere talep attı. İcradan satışa sunulan daireler ile normal daire fiyatları arasında nerede ise yüzde 50 gibi büyük bir fark bulunuyor.

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Keleş Center Airport nerede? İşte lokasyon!

Rezidans ve ticari alanlardan meydana gelen Keleş Center Airport projesinde fiyatlar 395 bin TL ile 1 milyon 488 bin 300 TL arasında değişiyor. Peki Keleş Center Airport nerede? İşte lokasyon!

MİNT Şişli nerede?

Ön taleplerin toplandığı MİNT Şişli projesinde fiyatlar 286 bin TL ile 727 bin TL arasında değişiyor. Peki MİNT Şişli nerede hayata geçiriliyor?

Tarsus Berdan Nehri 1. Etap'ın temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından D-400 karayolu ile Molla Kerim Köprüsü arasında kalan alana yapılan Berdan Nehri 1. Etap projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Sakarya Nehri için Tarihi Sakarya Köprüsü yatağı genişletilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince Kızılırmak ve Fırat'tan sonra Türkiye'nin üçüncü en uzun nehri olan Sakarya Nehri'nin, ADASU Hidroelektrik Santrali (HES) ve Tarihi Sakarya Köprüsü arasındaki 8 kilometrelik yatağında genişletme çalışması başlatıldı.

Zermeram Konya nerede?

Zermeram Konutları 800 milyon lira yatırımla inşa ediliyor. 3 etaptan meydana gelen projede dairelerin alanları 120 ile 1.052 arasında değişiyor. Peki Zermeram Konya nerede?

KorkmazKaya Life nerede?

Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı KorkmazKaya Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 96 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Peki KorkmazKaya Life nerede?

Hill Kartal Konutları nerede?

Hill Kartal Residence'de dairelerin alanları 77,61 ile 175,92 metrekare arasında değişiyor. Projenin 2018 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Hill Kartal Konutları nerede?

Esenyurt Evim Yüksekdağ nerede?

11 bin metrekare arsa alanına sahip Evim Yüksekdağ Rezidans'ta dairelerin alanları 90 ile 148 metrekare arasında değişiyor. Peki Esenyurt Evim Yüksekdağ nerede?

Vira İstanbul Evleri nerede?

Vira İstanbul Rezidans 17 blok şeklinde dizayn edildi. Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin bulunduğu proje Gül Proje imzası taşıyor. Peki Vira İstanbul Evleri nerede?

Adım İstanbul Residence nerede?

Adım İstanbul Başakşehir'de konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. Projede 615 tane daire ve 120 tane ticari birim bulunuyor. Peki Adım İstanbul Residence nerede?

Beyoğlu Elysium Soul nerede?

Elysium Soul Konutları'nın Eylül 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede dairelerin alanları 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. Peki Beyoğlu Elysium Soul nerede?

aras nehri nerede Haberi

aras nehri nerede

Iğdır'da 258 kuş türüne ev sahipliği yapan Aras Nehri Kuş Cenneti, KuzeyDoğa Derneği ekibi tarafından 200 metre yükseklikten "uçan kamera" yardımıyla görüntülendi. 


Tuzluca ilçesine bağlı Yukarı Çıyrıklı köyü yakınlarında, kahverengi bozkırla çevrili yeşil bir vaha olan Aras Nehri Kuş Cenneti'nin kuşların gözünden çekilen filmi, zorlu coğrafyalardan göç eden kuşların hayatta kalmaları için kritik bir vaha olduğunu gösteriyor.


Yaptıkları bilimsel çalışmalarla bölgede 258 kuş türü kaydeden ve 67 binden fazla kuşu halkalayan KuzeyDoğa Derneği Başkanı ve ABD Utah Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağan Şekercioğlu, yaptığı açıklamada, Doğu Anadolu Bölgesi'nde ilk kez kullanılan uçan kamera tekniğiyle kuş cennetini havadan çektiklerini söyledi.


Alanı çok iyi bilmelerine rağmen görüntüleri izlerken heyecanlandıklarını ifade eden Şekercioğlu, "Alanı kuşların gözünden en iyi şekilde görebilmek için uçan...