03 / 05 / 2024

arçelik 4 yeni konsept mağaza

arçelik 4 yeni konsept mağaza

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek. Arçelik Ankara'da 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.

Arçelik Imperium TV'lerde yeni yıla özel indirim kampanyası!

Arçelik, seçili TV'lerde aralık ayına özel olarak indirim kampanyası yapıyor. Arçelik aralık ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayının ikinci yarısında da büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alanlara 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. Peki, Arçelik'in haziran kampanyasında hangi ürünler yer alıyor?

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı başladı. Zengin model çeşitliliği ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap eden Arçelik, indirimlerine küçük ev aletleri ürün grubu ile devam ediyor. Peki, Arçelik küçük ev aletleri kampanyasında hangi ürünler var?  İşte detaylar...

Geniş hacimli Arçelik buzdolaplarında 5 bin 500 TL'ye varan indirim! 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik'in haziran ayı kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Beyaz eşyanın sevilen markası, geniş hacimli buzdolaplarında büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te geniş hacimli buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alanlara derin dondurucu hediye! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, haziran ayına yeni bir kampanya ile başladı. Sevilen beyaz eşya markası, dörtlü çeyiz seti alımlarında 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediyor. İşte kampanya detayları...

Arçelik bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel büyük indirim! 8 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü'nde annesinin mutlu etmek isteyenlerin karşısına farklı seçeneklerle çıkan sevilen marka Arçelik, 4 programlı 6144 bulaşık makinesi modelinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik 6144 bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar..

Evlenecek olanlara Arçelik'ten müjde! 4'lü çeyiz seti alımlarına 7 bin 500 TL'lik hediye! İşte fiyat listesi

Arçelik, 4'lü çeyiz seti alımlarına 7 bin 500 TL değerinde robot süpürge hediye ediyor. İşte detaylar...

Arçelik'ten kahve severlere 2 bin TL'lik indirim fırsatı! Yetişen alır! 4 Mayıs 2023 fiyat listesi

Arçelik Espresso Makinelerinde 2 bin TL'lik indirim fırsatı sunuyor. İşte Arçelik Espresso Makineleri 4 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten 4 beyaz eşya alana robot süpürge bedava! 1 Mayıs 2023 fiyat listesi... 

Arçelik, mayıs ayına ses getirecek bir kampanya ile başladı. Sevilen beyaz eşya markasından dörtlü çeyiz seti alanlar 7 bin 500 TL değerinde robot süpürgeye tek kuruş ödemeden sahip olacak. İşte Arçelik kampanyasının tüm ayrıntıları...

arçelik 4 yeni konsept mağaza Haberi

arçelik 4 yeni konsept mağaza

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek.


Arçelik AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Ankara'nın Mamak, Pursaklar, Şaşmaz ve Sincan ilçelerinde 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.


Türkiye'nin en büyük perakende ağını yönettiklerine dikkati çeken Arçelik AŞ Türkiye'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, "Modern perakendecilik konusunda dünyadaki en son uygulamaları, mağazalarımız aracılığıyla tüketicilere sunmayı amaçlıyoruz. Perakendede 500 bin metrekareye ulaşan mağaza alanımız ile bir dönüşüm projesi gerçekleştiriyoruz. Ankara'da açtığımız 500 ila 900 metrekare arasında değişen yeni konsept mağazalarımız, tüketici elektroniği ve beyaz eşyadaki geniş ürün gamıyla bu dönüşümün ilk uygulamaları olacak" ifadelerini kullandı.


Dinçer, Türkiye'de modern mağazacılık uygulamalarını yaygınlaştıracaklarını belirterek, hedeflerinin Türkiye'ye, dünyanın en modern perakende mağazalarını kazandırmak...