04 / 05 / 2024

arçelik emea bölgesi ikincisi

arçelik emea bölgesi ikincisi

Güney Afrika'nın en büyük beyaz eşya üreticisi Defy'yi satın alarak küresel pazarını genişleten Arçelik A.Ş, EMEA Bölgesi'nde 2'nci oldu. Mustafa Koç, "Defy, Afrika'daki stratejik hedeflerimiz için anahtar" dedi

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arçelik CEO'sundan dayanıklı eşya piyasası için uyarı!

Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği söyleşide Avrupa dayanıklı eşya piyasası için 2024 yılının çok zor geçebileceği uyarısında bulundu. Bulgurlu, iç piyasada da büyük bir yavaşlama yaşanacağını kaydetti.

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Arçelik’te indirim kampanyası başladı!  Buhar kazanlı ütü alana ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim!

Arçelik’ten küçük ev aleti alacaklara resmen ağızları açık bırakacak bir indirim kampanyası geldi. Arçelik, iki küçük ev aleti alımına yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

Arçelik buzdolaplarında büyük kampanya! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! İşte fiyat listesi...

Arçelik, 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 74 cm ve üzeri genişlikteki no frost buzdolaplarında 5 bin TL’ye varan indirim uygulayacak. Peki, Arçelik'te buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte geniş hacimli Arçelik buzdolaplarının indirimli fiyatları...

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayının ikinci yarısında da büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alanlara 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. Peki, Arçelik'in haziran kampanyasında hangi ürünler yer alıyor?

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Arçelik'ten no frost buzdolaplarında 3 bin 500 TL'ye varan indirim! 8 Haziran 2023 fiyat listesi…

Arçelik'in haziran ayı kampanyaları tam gaz devam ediyor. Beyaz eşyanın dev markası, no frost buzdolaplarında büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te no frost buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı başladı. Zengin model çeşitliliği ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap eden Arçelik, indirimlerine küçük ev aletleri ürün grubu ile devam ediyor. Peki, Arçelik küçük ev aletleri kampanyasında hangi ürünler var?  İşte detaylar...

Geniş hacimli Arçelik buzdolaplarında 5 bin 500 TL'ye varan indirim! 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik'in haziran ayı kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Beyaz eşyanın sevilen markası, geniş hacimli buzdolaplarında büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te geniş hacimli buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

arçelik emea bölgesi ikincisi Haberi

arçelik emea bölgesi ikincisi

2011'de Güney Afrika ve Sahra Altı Afrika Bölgesi'nin en güçlü beyaz eşya üreticisi Defy'yi satın alarak global faaliyet alanını genişletme yolunda önemli bir adım atan Arçelik, merkezi Durban'da bulunan fabrikayı ilk kez Türk basınına tanıttı. Afrika'nın genç nüfusu, büyüyen şehirleşme trendi, hızla artan orta sınıfı nedeniyle 2011'de Defy'yi 324 milyon dolara satın aldıklarını hatırlatan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, şirketin küresel bir oyuncuya dönüştüğünü söyledi. Koç, "2011'de Defy'nin satın alınmasıyla topluluğumuzun yatırım vizyonuna yeni bir kıta katıldı. Geçen 3 yılda Arçelik, kıtada faaliyette bulunduğu ülke sayısını katlayarak 19'dan 39'a çıkardı" dedi. Küresel ölçekteki yatırımlarını Türkiye'nin konumunu güçlendirme yolunda bir adım olarak gördüklerini dile getiren Koç, "Türk şirketlerinin küresel bir oyuncu ve bölgesel güce dönüşmesiyle Türkiye'nin de...