11 / 05 / 2024

Arçelik fabrika binası

Arçelik fabrika binası

1968 yılında Arçelik şirketi, Sütlüce'deki yerinden ayrılarak Çayırova'daki yeni tesislerine taşınmış. Sütlüce'deki bina ve arsaları ise satılığa çıkarmış. 17 bin metrekare kapalı sahası ve 4 bin metrekare arsa Arçelik tarafından satılacakmış.

Arçelik'ten Romanya'ya 105.8 milyon euroluk fabrika yatırımı!

Arçelik'in bağlı ortaklığı Arctic Romanya'da çamaşır makinesi üretimi yapacak yeni bir fabrikanın kurulumu için teknik başvuruda bulundu.Yeni kurulacak fabrika 2 milyon kapasiteli çamaşır makinesi üretimi yapacak.

Arçelik, Romanya'da fabrika kuracak!

Arçelik, bağlı ortaklığı Arctic üzerinden, Romanya'da fabrika kurmayı planlıyor. Fabrika için 105 milyon euro yatırım yapacak olan Arçelik, Romanya devletinden 37,5 milyon euro teşvik alacak.

Arçelik tam yoğuşmalı kombi ile evler kışa hazır!

Çok özel seçenek ve avantajlarla tüketicilere sunulan Arçelik premix tam yoğuşmalı kombi, ısınırken tasarruf sağlıyor.Ürün Fiyatı: 200 TL değiştirme indirimiyle birlikte peşin fiyatına 3 taksitli fiyatı 2.131 TL.

Yeni hükümetten 'anahtar teslim fabrika binası' geliyor!

AK Parti’nin sandık zaferiyle iş verenden çalışana herkesin yüzünü güldürecek politikalar hayata geçecek. Bu kapsamda tekstil, imalat gibi emek yoğun sektörlerde sembolik kira bedeliyle karşılıksız fabrika binası yapılacak.

Arçelik, Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini sürdürüyor!

Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini sürdürüyor.

Arçelik ve Selamlique'tan kapsüllü Türk kahvesi makinesi!

Arçelik açıklamasına göre, şirket, geleneksel lezzet ve farklı aromalarda Türk kahveleri üreten Selamlique ile yeni bir işbirliğine imza attı.

Adel Kalemcilik Ticaret yeni fabrika binasına taşındı!

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirketin yeni fabrika binasına taşınmasını ve üretime hazır hale geldiğinin bilgilerini yayınladı.

Adel Kalemcilik yeni fabrika binasına taşındı!

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş., ofis ve üretim tesislerinin bugün itibariyle Kocaeli Çayırova'da yapılan yeni fabrika binasına taşındıklarını KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Arçelik'ten yeni derin dondurucular!

Arçelik, Kurban Bayramı'nda etleri uzun süre sağlıklı bir şekilde koruyabilmek için yeni derin dondurucularını tüketicilere sunuyor. Yiyecek saklama sepetleri ve dondurucu bölme seperatörü bulunan üründe çevre dostu R600a soğutucu gaz kullanılıyor.

Arçelik ABD'de ankastre ürünler yapıyor!

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Arçelik olarak ABD'de en prestijli binaların mutfaklarına ankastre ürünler yapmaya başladık. Arçelik'ten sonra pazara yıl sonunda Beko markasıyla da gireceğiz" diye konuştu.

İzmir'de 2.6 milyon TL'ye satılık fabrika binası!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan fabrika binası Menderes İcra Dairesi tarafından 16 Ekim 2015 günü saat 11:50 ile 12:00 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Arçelik tasarımları ABD’deki konut projelerinde kullanılacak!

Türkiye ankastre pazarının lideri Arçelik A.Ş., modern ve estetik tasarımlar sunan ürünleriyle Türkiye ve yurtdışındaki en seçkin konut projelerine imzasını atıyor.

Arçelik 413 buluşçu mühendise ödül verdi!

Arçelik AŞ'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Buluş Günü, Arçelik Çayırova Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda önemli başarılara imza atan 413 buluşçu mühendise ödül verildi.

Arçelik fabrika binası Haberi

Arçelik fabrika binası



Yeni sanayi kuracaklara ve yüksek irat getiren bina arayanlara:


SATILIK


fabrika binası ve arsaları


Şirketimiz, Çayırova'daki yeni tesislere taşınmış olduğundan, İstanbul Sütlüce Karaağaç Caddesi No. 2/4 deki binaları ve arsaları satılıktır. Binalar muhtelif bloklar halinde olup takriben 17.000 metrekare kapalı sahayı kaplamaktadır. 1000 KWATlık trafo ve elektrik tesisatı, 5 adet telefonu, 500 tonluk su deposu, şehir suyu ile tabi kaynak suyu bulunmaktadır. 3 yük ve 1 insan asansörü vardır. Ayrıca 4000 m. arsası mevcuttur. İki yola cephelidir. Karaağaç Caddesi genişletilmekte olup ayrıca fabrika Boğaz Köprüsü Çevre Yolu güzergahındadır. Görmek ve izahat almak için müraacat:


ARÇELİK


Çayırova-Gebze      ...