23 / 07 / 2024

ARD Petrol Yapı Malzemeleri Oto Yedek Nakliye Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

ARD Petrol Yapı Malzemeleri Oto Yedek Nakliye Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

ARD Petrol Yapı Malzemeleri Oto Yedek Nakliye Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Çetin Ermiş tarafından kuruldu. 

Depremzedelere bayram sonrası için kalıcı konut müjdesi! AFAD açıkladı! 

AFAD Başkanı Memiş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapılan konutlara 20 bin hak sahibinin yerleştiğine, yaklaşık 60 bin hak sahibinin de Kurban Bayramı sonrasında kalıcı konutlara yerleştirilmeye başlanacağına dikkat çekti. İşte o açıklama..

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Anda Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anda Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mansur Eralp tarafından kuruldu.

Evini kiralamak isteyenler apartman sakinlerinden izin alacak! Kiralık konutlara yeni düzenleme geliyor!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu'un geçtiğimiz günlerde AirBnb ile ilgili düzenleme sinyalleri vermesinin ardından yapılması beklenen düzenlemelerin ayrıntıları belli oldu. Evini kiralamak isteyen apartman sakinlerinden izin alacak...

Depremzedelere yardım etmek artık lüks mü? Kargo fiyatlarındaki yükseliş nedenleriyle inceleniyor!

Taşıma maliyetleri arttı. Ücretler daha da yükseldi.  Bu maliyetlerin artışı kargo ücretlerine yansıdır. Ardı ardına yapılan zamlar artık ürün gönderimlerini zorlaştırdı. İşte kargo fiyatlarındaki son durum ve zammın nedenleri haberin devamında yer alıyor...

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Carrefour'dan 5 litre ayçiçek yağına görülmemiş indirim geldi! Fiyatlar resmen dip yaptı

Ayçiçek yağın rekor indirim CarrefourSA'dan geldi. Ard arda yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi ve 5 litre Yudum ayçiçek yağının satış fiyatı resmen dip yaptı. İşte indirime ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Gabar petrolü akmaya başladı; Günlük  bin 200 varil petrol üretimi yapılıyor

Cumhuriyet tarihinin en büyük petrol keşfinin yapıldığı bölge olan Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Petrol Sahası kapılarını açtı. İşte detaylar...

ARD Petrol Yapı Malzemeleri Oto Yedek Nakliye Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Haberi

ARD Petrol Yapı Malzemeleri Oto Yedek Nakliye Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

ARD Petrol Yapı Malzemeleri Oto Yedek Nakliye Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Çetin Ermiş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ARD Petrol Yapı Malzemeleri Oto Yedek Nakliye Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü ham petrol, süper benzin, gaz, motorin, fueloil likit, petrolden yapılan ürünler, asfalt, zift ve katkı maddeleri ticaretini yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım ve dolum tesislerini kurmak.Akaryakıt istasyonları kurmak. Petrol kimya sanayii ürünleri ve bunların mamul boya profilleri ile ilgili faaliyetlerde bulunmak.Petrol açma, çıkarma ve nakletme petrol hazırlama ve benzeri faaliyetlerdekullanılan araç,gereç ve yedek parçalarının ticaretini yapmakve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ARD Petrol Yapı Malzemeleri Oto Yedek Nakliye Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres; YUKARI MAH.İSTASYON CAD. BETKA İŞ HANI APT.NO:12/5...