08 / 05 / 2024

ardahan belediyesi altyapı çalışmaları

ardahan belediyesi altyapı çalışmaları

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte belediyenin alt yapı kanalizasyon çalışmalarını yerinde denetledi. Belediye, alt yapı. kanalizasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Ardahan'da tekstil fabrikasının inşası tamamlanıyor!

Ardahan Belediyesi, kentin göç problemini ortadan kaldırmak için Tekstil Fabrikası Projesi'ni hayata geçirmişti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, projede sona yaklaşıldığını açıkladı. 

Ardahan Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Kaptanpaşa Mahallesi, Hamam Caddesi No: 26’da bulunan AVM’deki dükkan, ofis ve 1 düğün salonunu satıyor..

Ardahan Hayvan Borsa Kompleksi'nin inşaatı 1 ayda tamam!

Ardahan Belediyesi tarafından inşa edilen Canlı Hayvan Borsa kompleksinde sona yaklaşıldı. Kompleksin 1 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Ardahan'da otopark inşaatı sürüyor!

Ardahan Belediyesi tarafından Milli Egemenlik Parkının altına inşa edilmesi planlanan otopark için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Ankara'da kazı sezonu açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) kazı sezonunu bugün itibariyle yeniden açıyor.

Malatya Akçadağ'ın altyapısı tamam!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı şebeke çalışmaları tamamlanan Akçadağ ilçesinde yol yatırımlarına başladı.

Ordu'nun yolları modern görünüme kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yollarda sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Defne'de yollar imar planına göre açılıyor!

Defne Belediyesi, altyapı hizmetlerinin gerçekleşmesi, ulaşımı rahatlatmak ve trafik ağını genişletmek adına açtığı yollara bir yenisini ekledi.

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Suluova Fevzi Çakmak Caddesi yenileniyor!

Suluova Belediyesi, Altyapı’da son aşamaya gelinen Ata Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yaya gidiş gelişlerini daha güvenli hale getirmek amacıyla Bordur ve Kaldırım çalışmalarına başladı.

Şehitkamil Fıstıklık Mahallesi'ne sıfır asfalt!

Şehitkamil Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Fıstıklık Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başladı. Fıstıklık Mahallesi’nde yürütülen ticaret merkezi, park ve asfalt çalışmaları mahalleliyi memnun etti.

ardahan belediyesi altyapı çalışmaları Haberi

ardahan belediyesi altyapı çalışmaları

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte belediyenin alt yapı kanalizasyon çalışmalarını yerinde denetledi. 


Belediye bu yılki çalışmalarında öncelikli projelerin arasında olan alt yapı. kanalizasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Yapılan çalışma alanında açıklama yapan Başkan Köksoy, "Bu yıl Ardahan'ın temel altyapı problemi olan kanalizasyon çalışmaları, yağmur suyunun yer altına alınmasıyla ilgili olan şebeke çalışmaları tamamıyla bitirilmiş olacaktır. Şehir altyapısı olması gereken noktaya bu yıl gelecektir, elbette ki çok ağır bir çalışma yürütülüyor. 


Neredeyse 5 Metre derinliğinde som kaya üzerinde 40 tonluk kırıcı ile çalışılıyor. 9 adet kırıcı çalışıyor şuan Ardahan'da toplamda 20 den fazla iş makinesi ile yüklenici firma çalışıyor, çalıştığı alanlar zorluk katsayısı çok yüksek olan yerler 3-5 metre som kayalar var bu kayaların delinmesi bazen uzun...