05 / 05 / 2024

Ardahan Belediyesi Yenimahalle kentsel dönüşüm projesi

Ardahan Belediyesi Yenimahalle kentsel dönüşüm projesi

Ardahan Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk sırayı alan, Yenimahalle de yıkım çalışmalarına başlanıldı.Yenimahalle de hak sahiplerinin boşalttığı evlerde başlayan yıkım çalışmaları devam ediyor....

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Ardahan'da tekstil fabrikasının inşası tamamlanıyor!

Ardahan Belediyesi, kentin göç problemini ortadan kaldırmak için Tekstil Fabrikası Projesi'ni hayata geçirmişti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, projede sona yaklaşıldığını açıkladı. 

Kocasinan Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Ankara Büyükşehir'den 74 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle'de yer alan 1 arsa ve Çankaya'da yer alan 2 meskeni ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak..

Erzincan Yenimahalle'deki arsa 3.9 milyon TL'ye yeniden satışta!

Erzincan Belediyesi, Yenimahalle'deki 2 bin 15 metrekare büyüklüğündeki arsayı yeniden satışa çıkarıyor. Satış ihalesi 6 Kasım'da gerçekleşecek..

Beyşehir'de 3.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle'de yer alan 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 17 Eylül'de gerçekleşecek..

Beyşehir'de 5 milyon TL'ye satılık 14 konut ve 1 işyeri!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle ve Hamidiye'de yer alan 15 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Erzincan Belediyesi'nden 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediyesi, Yenimahalle'deki 2 bin 15 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 konut!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark mevkiideki 10 konutu ihale ile satıyor. Konutların satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Ardahan Belediyesi Yenimahalle kentsel dönüşüm projesi Haberi

Ardahan Belediyesi Yenimahalle kentsel dönüşüm projesi

Ardahan Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk sırayı alan, Yenimahalle de yıkım çalışmalarına başlanıldı.Yenimahalle de hak sahiplerinin boşalttığı evlerde başlayan yıkım çalışmaları devam ediyor....



Ardahan Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk sırayı alan, Yenimahalle de yıkım çalışmalarına başlanıldı.Yenimahalle de hak sahiplerinin boşalttığı evlerde başlayan yıkım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları denetleyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy yaptığı açıklamada; “Bugün kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Şu anda Yenimahalle de boşaltılan evlerin yıkım safhasını gerçekleştiriyoruz. Bu alanda yaklaşık 550 konut yapılarak vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize ve hak sahiplerine arz edilecektir. 106 civarında hak sahiplerine konut dağıtılacaktır.’’

Köksoy, ’’Yenimahalle’nin arka bölümünde birinci etabın başlaması ile birlikte mahallenin tamamında dönüşüm başlamış olacaktır. Çünkü buradaki metruk evler, altyapısı olmayan, sosyal donatıları, yeşil alanları yeterli olmayan evler...