07 / 07 / 2024

ardahan da havaalanı kampanyası

ardahan da havaalanı kampanyası

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından, Ardahan' a havaalanı yapılması için "Ardahan' a Havaalanı İstiyoruz" sloganıyla imza kampanyası başlatıldığı bildirildi...

Belediyelerden Haziran 2024 fırsatı! İki ildeki imarlı 35 arsa satışa çıktı!

Denizli ve Ardahan'da yer alan 35 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt istasyonu, konut, küçük sanayi alanı, ticaret ve turizm alanı imarlı.

Sosyal konutta flaş gelişme! Kura çekimi tarihi belli oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri duyurdu. Kuraların Şırnak ve Ardahan'da çekileceği ifade edildi.

TOKİ Ardahan'da 341 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirliler tarafından merakla beklenen sosyal konut hamlesini geçtiğimiz ay açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan'da da 384 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ardahan Merkez’de 150 adet yeni konut!  

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Ardahan’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ardahan Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Ardahan Sosyal Konut Projesi 2022! Ardahan ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine ilişkin tüm detayları açıkladı. Peki, TOKİ 2022 Ardahan'da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Ardahan Sosyal Konut projesi detayları...

Ardahan'da tekstil fabrikasının inşası tamamlanıyor!

Ardahan Belediyesi, kentin göç problemini ortadan kaldırmak için Tekstil Fabrikası Projesi'ni hayata geçirmişti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, projede sona yaklaşıldığını açıkladı. 

Ardahan'da ipotekli tarla sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Ardahan ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşviklere ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ardahan'da Mayıs ayında 4 adet konut satıldı!

TÜİK konut satış istatistiklerini açıkladı. Raporda yer alan bilgilere göre Ardahan'da 4 konut satıldı. Diğer aylara bakıldığında Ardahan'da konut satışında azalış olduğu olduğu gözlemleniyor.

Ardahan'da inşa edilen tesisler mecliste!

2010-2019 yılları arasında Ardahan ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesisler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya'da havaalanı yapılması talebi TBMM'de!

Antalya'nın batısındaki ilçelere yakın bir mevkiye havaalanı yapılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ardahan'da ev çöktü: Bir ölü, iki yaralı!

Ardahan'ın merkeze bağlı Çetinsu köyünde bir evin tavanının çökmesi sonucunda bir kişi öldü iki kişi de yaralandı.

Ardahan'da cami yapımı için arsa bağışlandı!

Ardahan Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, merkez Atatürk Mahallesi'nde cami inşa edilmesi için bir dönüm arsa bağışında bulundu.

Nesse Tekstil İnşaat Gıda Kozmetik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Havaalanı Şubesi kuruldu!

Nesse Tekstil İnşaat Gıda Kozmetik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Havaalanı Şubesi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

ardahan da havaalanı kampanyası Haberi

ardahan da havaalanı kampanyası


Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından, kente havaalanı yapılması için imza kampanyası başlatıldı.


Milli Egemenlik Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde kurulan stantta, "Ardahan'a Havaalanı İstiyoruz" sloganıyla imza kampanyası başlatılarak, halktan destek istendi.


ATSO Başkanı Çetin Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, kente hayırlı bir yatırım için kampanya başlattıklarını belirterek, şehrin bu yatırıma ihtiyacı olduğunu söyledi.


Şehrin özellikle son dönemlerde her alanda geliştiğini vurgulayan Demirci, şunları kaydetti:


"Kentimiz son dönemde yatırımlarla büyük ivme kazanmaya başladı. Doğalgaz, tünellerle ve sınır kapılarında çalışmalar var. Bu nedenle bizim artık havaalanımız olması gerekiyor. Bunun için de 100 bin imza toplayacağız. Havaalanının açılması için tek yürek olmamız gerekiyor. Burada açılacak havaalanının, ülkeye de büyük faydası olacağı inancındayız."


Kampanyaya herrkesin destek vermesini isteyen Demirci, "Bize Erzurum'un Oltu, Şenkaya ilçeleri, Artvin...