28 / 04 / 2024

Ardahan ve Artvin acele kamulaştırma

Ardahan ve Artvin acele kamulaştırma

Artvin Doğal Gaz İletim Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Ardahan ve Artvin illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İki ilde tam 13 iş yeri satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Kayseri ve Artvin'de yer alan 13 adet iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Mart ve 26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 2 şehirde kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Artvin'de yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 15 bin 500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 3 ilde kiralık arazi ve bina! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir, Isparta ve Artvin'de yer alan bina ve araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

3 ilde 5 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep, Ardahan ve Düzce'de yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Ocak'ta yapılacak.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatları tamamlandı!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda incelemeler gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Havalimanımızın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatlarını tamamladık. Nisan ayının başından itibaren de deneme uçuşları başladı." şeklinde konuştu.

Çaykur kura sonuçları isim listesi yayınlandı mı? İŞKUR 2022 Çaykur işçi alımı sonuçları…

28 Şubat ile 4 Mart tarihlerinde alınan başvuruların ardından Çaykur’a işçi alımı için yapılan kura çekimi tamamlandı. Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin’de istihdam edilecek Çaykur işçi alımı için kura çekimi, 29 Mart Salı günü saat 10:00’da yapıldı.

Rize ve Artvin'deki sel konutları 1 yıl içinde tamamlanacak!

Canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize ve Artvin'de sel sonrası inşa edilecek konutların bir yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Rize'de sel sonrası 47 bina yıkıldı!

Rize ve Artvin'de yaşanan sel felaketi sonrası kentlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Rize'de 47 bina yıkılırken 100'e yakın ev de ağır hasar aldı.

5 ildeki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Kütahya, Osmaniye, Karabük, Hatay ve Artvin'de bulunan bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılması hakkında karar bugünkü 31478 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İpotekli konut satışı yüzde 900,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı verilere göre, en fazla ipotekli konut satışı İstanbul, Ankara ve İzmir'de olurken, ipotekli konut satışının en düşük olduğu iller sırasıyla Hakkari, Ardahan ve Şırnak oldu.

Ardahan ve Artvin acele kamulaştırma Haberi

Ardahan ve Artvin acele kamulaştırma

Artvin Doğal Gaz İletim Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Ardahan ve Artvin illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için