30 / 07 / 2024

Ardahanı Şavşata bağlayacak tünel

Ardahanı Şavşata bağlayacak tünel

Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ardahan'da yaşanan ulaşım sorunlarını meclise taşıdı. Köylerin yayla yollarının olmadığını belirten Yılmaz, Ardahan il olduğundan bu yana potansiyelinin kullanılmadığını ifade etti..

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Bursa Ata Mahallesi'ni Atatepe'ye bağlayacak alternatif yol!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa yolundan Ata Mahallesini Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerine bağlayacak alternatif yol çalışmalarının başladığını açıkladı. Yol çalışması ile Ata Mahallesini Atatepe yolu ile buluşacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları 5 Ocak'ta başlayacak!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 19 konut başvurusu 5 Ocak'ta başlayacak. Toplam 664 konutun yer aldığı projede kura çekilişi 16 Ocak 2015 tarihinde Konya Selçuklu Yazır TOKİ Şantiyesinde geçekleşecek.

Kılıçoğlu Levent'te plaza projesine başlayacak!

Kılıçoğlu Group, Levent'te yeni bir plaza projesine başlayacak. 5 bin metrekarelik alanda yükselecek proje Nisan 2015'te start alacak..

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak!

Toplam 344 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak. Projede başvuru işlemleri 15 Ocak'a kadar devam edecek.

Çevre temizlik vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

Vergi borcu bulunan mükelleflerin faizli borçlarını taksitle ödeyebilmeleri için Eylül 2014 tarihinde 6552 sayılı Torba Yasa yürürlüğe girdi. Peki, çevre temizlik vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

Emlak vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

Biriken emlak vergisi borç ve faizleri de dahil, bazı alacak ve vergi borçlarının yapılandırılması için Eylül 2014 tarihinde Torba Yasa çıktı. Peki, emlak vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ Eskişehir Karapınar başvuruları 26 Aralık'ta başlayacak!

TOKİ Eskişehir Karapınar başvuruları 26 Aralık'ta başlayacak. Daire fiyatlarının 100 bin 263 TL'den başladığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

TOKİ Kayaşehir Konutları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 919 ada 3 - 4 parselde yer alan 637 konut ve 6 dükkan ihalesi 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek. Peki TOKİ Kayaşehir Konutları ne zaman başlayacak?

Çevre temizlik vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak?

Emlak ve çevre temizlik vergileri için vergi affı başvuruları 31 Aralık'a kadar uzatılmıştı. Peki, çevre temizlik vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak? İşte tebliğ esasları..

Emlak vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak?

30 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete 'de yayımlanan karar gereğince vergi yapılandırma başvuruları 31 Aralık'a kadar uzatılmıştı. Peki, emlak vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak?

Bülent Ersoy evlerini nereye bağışlayacak?

Bülent Ersoy'un yapımcısı açıkladı: Diva mirasının yarısını Diyanet'e bağışlayacak. Cami ve Kuran kursu yaptırmak istiyor. Ersoy'un mirasında İstanbul'da 28 adet daire, Bodrum'da 1 villa ve Antalya'da 1 daire yer alıyor..

Çevre temizlik vergisi 2015 ödemeleri ne zaman başlayacak?

Çevre temizlik vergisi, belediyenin sunduğu çevre temizlik hizmeti için mesken ve işyeri sahipleri ile diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2015 ödemeleri ne zaman başlayacak?

Ardahanı Şavşata bağlayacak tünel Haberi

Ardahanı Şavşata bağlayacak tünel



Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ardahan'da yaşanan ulaşım sorunlarını meclise taşıdı. Köylerin yayla yollarının olmadığını belirten Yılmaz, Ardahan il olduğundan bu yana potansiyelinin kullanılmadığını ifade etti.


Yılmaz, Bakü-Tiflis-Kars demir yolunun olduğunu ancak Ardahan'ı baypas ederek geçtiğini, bu konuyla ilgili bir planlama olmadığını dile getirdi.


Ardahan için havaalanı talebinde bulunan Yılmaz konuşmasına şu şekilde devam etti; "Biz il olduğumuzdan bu yana hep bir havaalanı özlemiyle Hükûmete seslendik, halkımız her seçim döneminde havaalanı istedi ancak bir havaalanı yapılması hiçbir zaman gündeme gelmedi. Hükûmet bu konuya ilişkin bütçeye bir ödenek koymadı. Gerekçe olarak "Kars'ta havaalanı var, Ardahan'a gerek yok." deniyor ama Erzurum'da da havaalanı var; bu mantıkla gidersek Kars'a da gerek yoktu, Iğdır'a da gerek yoktu, Ağrı'ya da gerek yoktu."


Böyle giderse Ardahan'ın nüfusu her...