07 / 05 / 2024

ardıç gövdesinin etrafına ev

ardıç gövdesinin etrafına ev

Konya'nın Hadim ilçesine bağlı Dedemli mahallesinde yaşayan Vahap Topak'ın, yaptığı ağaç ev görenleri şaşırtıyor.

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Tarımda üretici enflasyonunda sert yükseliş! Gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor?

TÜİK tarımda üretici enflasyonunu yıllık yüzde 62,48, aylık yüzde 8,03 olarak açıkladı. Tarımda üretici enflasyonundaki yükseliş gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor? sorusunu gündeme taşıdı.

Dolar için gözler yarına çevrildi! Nefesler kesildi! Dolar yolun sonuna mı geldi? Yatırımcıları aman dikkat

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) yarın faiz kararını açıklayacak. Dolar için gözler yarına çevrilirken, uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. Dolar yolun sonuna mı geldi? Yatırımcıları aman dikkat...

Ekmek fiyatına şoke eden zam: Bunu kimse beklemiyordu

Buğday fiyatlarının artmasının ardından ekmek fiyatlarına da zam geleceği yönünde ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Halihazırda en ucuz 5 TL'den satılan ekmek fiyatları bazı illerde 5 liranın da üzerine çıkıyor. Peki ekmeğe zam kapıda mı? İşte detaylar...

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatlarına büyük zam geldi! 25 Mart 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat onarımının olmazsa olmazı olan çimentonun güncel fiyatları merak ediliyor. Depremin ardından çimento fiyatlarına büyük zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 25 Mart 2023 çimento fiyat listesi.

Çiftçiler isyanda! Gübre fiyatlarına zam üstüne zam!  İşte güncel gübre fiyat listesi

Çiftçiler geçen yıldan beri artan gübre fiyatlarından şikayetçiyken gübre fiyatlarına yeniden zam geldi. İşte güncel gübre fiyatları...

Borsa’da şok gelişmeler! 5 iş günü borsada işlemler durduruldu! Kayıplar kaç günde telafi edilir?

Borsa İstanbul deprem felaketinin ardından pay piyasalarında işlemlerin 5 iş günü durdurulmasına karar verirken, akıllara Gölcük depreminde alınan önlemler geldi. O zamanki adıyla İMKB hangi önlemleri almıştı? Kayıplar kaç günde telafi edildi? İşte yanıtları...

Gümüş fiyatlarını gören şaşkına döndü! Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Talep patladı, peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz hafta, Uluslararası bir ticaret izleme raporuna göre, dünyanın gümüş açığına yöneldiğine dikkat çekildi. Peki gümüş fiyatlarını neler bekliyor? Gümüş fiyatları yükselecek mi? İşte yatırımcıların ve elinde gümüş olanların merak ettiği o soruların yanıtları...

Asgari ücrette gözler yarına çevrildi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yarın TÜRK-İŞ ve TİSK başkanlarıyla bir araya geliyor. Asgari ücret zammına ilişkin çalışma takviminin bu toplantıda netleşmesi bekleniyor.

Gıda fiyatlarına yeni zamlar kapıda! Buğday, gübre, ayçiçeği, mısır ve arpada kötü günler geliyor...

Rusya’nın, Ukrayna hububatını dünya pazarına ulaştıran Karadeniz tahıl anlaşmasını askıya aldığını açıklaması Türkiye’de gıda fiyatlarına yeni zamlara neden olabilir. İşte ayrıntılar...

Gümüş için ''11 TL seviyesinin altına sarkmasına ihtimal vermiyorum'' diyen İslam Memiş'ten net açıklama geldi

Gümüş fiyatlarının zirve seviyelere yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarına odaklandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştıran yatırımcılar için İslam Memiş, ''11 TL'nin altına sarkmasına ihtimal vermiyorum'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Halbank'tan paraya ihtiyacı olanlar için güzel hareket! Sadece hesabınız yeterli, 3 gün detayına dikkat...

Halkbank tarafından bankadan hesabı olan vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya hayata geçirildi. Kampanyanın detaylarına birlikte göz atalım.

ardıç gövdesinin etrafına ev Haberi

ardıç gövdesinin etrafına ev

Konya Hadim Dedemli Mahallesi'nde yaşayan Vahap Topak'ın, çocukluk hayalini gerçekleştirmek amacıyla 15 yıl önce yaptığı ağaç evi, yoğun ilgi görüyor.

Güneş gazetesinde yer alan habere göre, İstanbul'da kendisine ait bir işletmesinde züccaciyelik yapan 60 yaşındaki Vahap Topak, çocukluğundan beri hayalini kurduğu evi, bahçesindeki ardıç ağacının gövdesinin etrafına inşa etti.

Topak, bahçesindeki yaklaşık 60 yaşındaki ardıç ağacının gövdesini çevreleyecek şekilde, ahşaptan iki oda, banyo, tuvalet ve mutfağın yer aldığı 30 metrekarelik ev yaptı.

Yerden 3 metre yüksekliğindeki evde yazları vakit geçiren Topak, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, emekli olduktan sonra huzurlu vakit geçirmek için ağaç evini yaptığını belirtti.

Dik ve yamaç arazisine yaptığı evin güvenli olması için ardıç ağacının gövdesinden istifade ettiğini söyleyen Topak, şu şekilde konuştu:

"Marangoz olduğum için her şeyini kendim yaptım. Gören hayret ediyor....