14 / 05 / 2024

Ardıçlı konutlar son durum

Ardıçlı konutlar son durum

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Mesa Gökada'da yılın son fırsatı! 292 bin TL'ye!

Mesa Gökada projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların fiyatları 292 bin TL'den başlıyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Karat 34 Konutları son fiyat listesi!

Karat 34 Konutları son fiyat listesi 304 bin TL'den başlıyor. Konutların yanı sıra ofislere de yer verilen projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Meydan Ardıçlı Esenyurt avantajlı ödeme planı!

Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunulan Meyda Ardıçlı Konutları için avantajlı ödeme planı 15 Ekim'de sona eriyor...

Bahaş Meydan Ardıçlı daire fiyatları!

Bahaş Meydan Ardıçlı daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor. 60 aya kadar firma bünyesinde vade imkanı sunulan Meydan Ardıçlı projesi 545 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor...

Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi!

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından 27 blok olarak hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı Esenyurt ödeme kampanyası!

Meydan Ardıçlı Esenyurt ödeme kampanyası kapsamında 60 aya kadar firma bünyesinde vade yapılabiliyor. 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut seçenekleri sunulan projede teslimler 2019 yılının son çeyreğinde yapılacak...

Ardıçlı konutlar son durum Haberi

Ardıçlı konutlar son durum

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, TOKİ tarafından Ardıçlı bölgesinde inşası devam eden konutlarda inceleme yaptı. Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Konya’nın bütün ilçelerinde TOKİ tarafından sosyal konutla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Altay, “Ardıçlı’da 4 bin konutluk bir proje yapılıyor. Burada adeta yeni bir mahalle inşa edildi. 20 bine yakın hemşehrilerimizin yaşayacağı alanda ilk etap teslimleri başladı. İnşallah diğer etaplar da 2022 yılı ortalarında tamamlanmış olacak. Burada alt gelir grubundan insanlarımız, Organize Sanayi Bölgesi çalışanları, şehit ve gazi ailelerinin bulunduğu bir yaşam alanı oluşturuldu. Konya’daki kira fiyatlarına ve gayrimenkul fiyatlarına etki edecek bir proje hayata geçiriliyor.” dedi.

YÜZME HAVUZU, SPOR SALONU VE BİLGEHANE YAPACAĞIZ

Proje dahilinde camilerin ve alt...