30 / 04 / 2024

Area Danışmanlık Murat Binici

Area Danışmanlık Murat Binici

Area Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici "Konut yatırımında geri dönüş süresi ne olmalı? Rezidans mı, daire mi?" başlıklı yazısını kaleme aldı..

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Timur Savcı ve Mücahit Murat ortaklığında kuruldu.

Wombat Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wombat Group Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Baytemur Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baytemur Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baytemur ve Murat Baytemur ortaklığında kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Reverans İmza Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reverans İmza Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Zan, İlker Çetin ve Murat İktu ortaklığında kuruldu.

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

İncome Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İncome Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karınca tarafından kuruldu.

Area Danışmanlık Murat Binici Haberi

Area Danışmanlık Murat Binici

Rezidans mı Daire mi?

Bu sektörde her dönemin bir modası var bu dönemin modası da Rezidanslar.

Rezidanslar sadece bir konut değil yaşam alanı olarak görüldüğü için gün geçtikçe olan ilgi de artıyor. Dilediğiniz her şeyi elinizin altında bulabileceğiniz bu konseptlerde yaşamak tercih sebebi haline geliyor.

Gerçek anlamda rezidans otel hizmeti verebilmektir. Ancak bizde artık neredeyse tüm binalar rezidans diye satılıyor. Yüksek güvenlik, ses ve ısı yalıtımı, otopark imkanı, üst düzey teknolojiye sahip olmak rezidansların oluşturan en önemli unsurlardandır.

Sonuç olarak rezidanslar, günlük hayatımızı kolaylaştırdığı ve zaman tasarrufu sağladığı sürece kullanımı artacak gibi görünüyor.

Konut Yatırımında Geri Dönüş Süresi Ne Olmalı?

Bir yatırım aracı olarak konut satın alan kişilerin yatırım bedelini kira ya da değer artışı sayesinde geri kazandıkları süreye amortisman yani geri dönüş süresi adı...