30 / 04 / 2024

Aremas Gayrimenkul Pazarlama Genel Müdürü Vedat Arslan

Aremas Gayrimenkul Pazarlama Genel Müdürü Vedat Arslan

Aremas Gayrimenkul Pazarlama Genel Müdürü Vedat Arslan gayrimenkulde oyunun şeklinin değiştiğini söyledi...

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 220 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik, Aykut Zahid Akman ve İsmail Karahan ortaklığında kuruldu.

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kayıkcıoğlu ve Sümeyye Çamur ortaklığında kuruldu.

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Körüm ve Osman Erhan Galata ortaklığında kuruldu.

Almela Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almela Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Colm Bernard Hurl tarafından kuruldu.

Dreamers Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamers Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Jımmy Samı Malahefjı tarafından kuruldu.

Primer Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Primer Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Çetinkaya ve Şenol Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azize Şahin tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Aremas Gayrimenkul Pazarlama Genel Müdürü Vedat Arslan Haberi

Aremas Gayrimenkul Pazarlama Genel Müdürü Vedat Arslan

Aremas Gayrimenkul Pazarlama Genel Müdürü Vedat Arslan: Son 1 – 1,5 yıllık periyodda Hükümet’in gayrimenkul sektörüne yönelik adımları her seferinde bizleri ya şaşırtıyor, ya sevindiriyor veya zaman zaman ne yapacağımızı bilemez bir hale getiriyor. 

Önce kentsel dönüşüm hamlesi ile yola çıktık – bütün gayrimenkul geliştiriciler gizli veya açık bayram etti, çünkü özellikle İstanbul’da artık arsa sorunları kalmayacaktı. Sonra, mütekabiliyet kanunu çıktı yine bütün gayrimenkulcüler mest oldu, çünkü satışlardaki sıkışmayı bir şekilde aşmaları gerekiyordu. 

Sonrasında her şey çok güzel olacak derken, bu sefer yeni KDV düzenlemesi ile sektör bir anda alt-üst oldu. Bu kanunun, elinde konut stoku birikmiş olanlar için çıkarıldığı da söylendi, bambaşka şeyler de... Ama bir gerçek var ki, eski veya yeni kimseyi hareketlendirmedi.

Tüm bunlar olurken ve bizler, tipik birer...