05 / 05 / 2024

ArenaPark lg

ArenaPark lg

Kampanyaya katılmak için 15 Kasım -31 Ocak tarihleri arasında Trend Card ile ArenaPark'ta bulunan mağaza ve standlardan toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak gerekiyor.

ArenaPark yeni yılda LG ile evleri yeniliyor!

Kampanyaya katılmak için 15 Kasım -31 Ocak tarihleri arasında Trend Card ile ArenaPark'ta bulunan mağaza ve standlardan toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak gerekiyor.

ArenaPark’ta karne şenliği!

Bu yıl da öğrencileri unutmayan ArenaPark, 13-22 Haziran tarihleri arasında karne şenliği düzenliyor. Şenliğe katılmak için ArenaPark’ta bulunan mağazalardan Trend Card’ı kullanarak 50 liralık alışveriş yapmak gerekiyor.

ArenaPark'tan babalara hediye!

ArenaPark, Babalar Günü için “Penaltımı atarım hediyemi kaparım” adını taşıyan bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında 15 Haziran’a kadar aynı gün içerisinde 50 liralık alışveriş yapan tüm babalar penaltı atma hakkına sahip olacak.

Ömer Faruk Özgül: Ruslar, Türkiye’de çılgın gibi santral yeri arıyor!

Ömer Faruk Özgül “Ruslar, Türkiye’de çılgın gibi santral yeri arıyor. Kuzey Irak ve TANAP- Şahdeniz’le daha güçlüyüz. Biz iyi geçinilmesi gereken bir ülkeyiz” dedi...

ArenaPark AVM'nin cirosu yüzde 14 arttı!

Halkalı'daki ArenaPark AVM. "13 Nisan'dan bu yana pazar günleri organik pazara ev sahipliği yapıyor. ArenaPark AVM Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "ArenaPark'a 40-45 bin kişi gelirken, pazarın açılmasıyla bu sayı 50-55 bine çıktı" dedi

Organik pazar ArenaPark’ın ziyaretçi sayısını ve cirosunu artırdı!

ArenaPark’ta, 13 Nisan’dan buyana her pazar organik pazar kuruluyor. Sağlıklı beslenmek isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği organik pazar sayesinde ArenaPark’ın ziyaretçi sayısı yüzde 30, cirosu ise yüzde 14 arttı.

ArenaPark’a yürüyerek gelen Kia Sportage’la dönecek!

ArenaPark bir şanslı ziyaretçisini 2014 model Kia Sportage’la ödüllendiriyor. Kampanyanın talihlisi 25 Ekim’de yapılacak çekilişle belirleniyor. Kampanya için ArenaPark’ta bulunan mağazalardan 50 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor.

LG, tüketicilerin beyaz eşyalarıyla iletişim kurmalarını sağlıyor!

Güney Koreli LG, geliştirdiği HomeChat (Evle mesajlaşma) teknolojisiyle tüketicilerin akıllı fırın, buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi beyaz eşyalarıyla iletişim kurmalarını sağladı. Artık tek bir mesajla eve gitmeden ev işi yapmak mümkün...

LG Hausys Türkiye’de büyüme hedefliyor!

Çevre bilincine sahip kullanımı kolay yaşam alanları yaratma hedefiyle yola çıkan LG Hausys aralarında HI-MACS’in de bulunduğu akrilik ürün portföyünün pazar payını yüzde 50 arttırarak 2 yıl içerisinde pazar lideri olacak.

ArenaPark’tan annelere birbirinden güzel hediye!

3 - 11 Mayıs tarihleri arasında ArenaPark’ ta bulunan mesaj panosuna annesiyle ilgili en güzel mesajı yazan ilk üç kişi Mudo’ dan hediye çeki kazanıyor.

LG Hausys, HI-MACS ürününü 8 Mayıs'ta tanıtacak!

Dünyanın önde gelen yapı ve dekorasyon malzemeleri markası LG Hausys’in şık ve çok yönlü tasarımlara imkan tanıyan HI-MACS ürünü ile ilgili yenilikleri paylaşmak ve keyifli vakit geçirmek için 8 Mayıs 2014'te bir araya geliyor...

LG IMAX deneyimi sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor!

'Gerçeğe en yakın' görüntü teknolojisi LG İMAX deneyimi sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor, LG IMAX, Ankamall Ankara, istinye Park, Marmara Park'tan sonra Akasya Acıbadem Cinemaximum'da sinema keyfini artırdı.

ArenaPark’a organik pazar kuruluyor!

ArenaPark’ta Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin katkılarıyla ve Küçükçekmece Belediyesi ile ortaklaşa organik pazar kurulacak. Pazar, ArenaPark Açık Otopark Alanı’nda 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

ArenaPark lg Haberi

ArenaPark lg

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "ArenaPark LG ile evinizi yeniliyor" adıyla yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya katılmak için 15 Kasım -31 Ocak tarihleri arasında Trend Card ile ArenaPark'ta bulunan mağaza ve standlardan toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak gerekiyor. Kampanyaya katılanlar arasında 7 Şubat’ta yapılacak çekilişle bir ziyaretçiye LG marka buzdolabı, çamaşır makinesi,  bulaşık makinesi,  televizyon, mikrodalga fırın, elektrik süpürgesi ve ses sistemi hediye ediliyor



Açıldığı günden buyana İstanbul’un Avrupa yakasının alışveriş ve eğlence merkezi olan ArenaPark, düzenlediği kampanya ile ziyaretçilerine yeni yılı yeni eşyalarla karşılama fırsatı sunuyor. "ArenaPark LG ile evinizi yeniliyor" adını taşıyan kampanya kapsamında ArenaPark, bir ziyaretçisinin evini yepyeni  beyaz eşyalarla donatıyor. Kampanyaya katılmak için 15 Kasım - 31 Ocak tarihleri arasında ArenaPark'ta bulunan mağaza...