11 / 05 / 2024

Ares Management

Ares Management

ABD’nin lüks departman mağazalarından Neiman Marcus’u Los Angeles merkezli fon şirketi Ares Management ve Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı. Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre iki ortak dev zincire 6 milyar dolar verecek...

Gayrimenkulün liderleri sorunların çözümü için yapılacak 15 maddeyi sıraladı!

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 11. si düzenlenen Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleşti. Zirvede piyasasındaki sorunlar masaya yatırılarak, yapılması gerekenler açıklandı.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

JPMorgan'dan nakitten daha fazla kazandıracak yatırım tavsiyesi!

JPMorgan Asset Management’e göre portföyün yüzde 60’ını hisse senetlerine, yüzde 40’ını da tahvillere yatırmaya yönelik yatırım stratejisinin önümüzdeki 10 yıllık dönemde nakitten daha fazla kazanç getirecek.

Fed’den UBS’ye 268,5 milyon dolarlık rekor ceza

ABD Merkez Bankası (Fed), Credit Suisse'in Archegos Capital Management ile işlemlerindeki risk yönetimi başarısızlıkları nedeniyle 268,5 milyon dolar para cezası verdi. İşte detaylar...

Ares Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ares Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşim Bozkurt tarafından kuruldu.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahri Kayhan tarafından kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Ares Grup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Grup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ercan Erdoğan tarafından kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de Alican Çetinkaya tarafından kuruldu.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Ares Management Haberi

Ares Management



ABD’nin lüks departman mağazalarından Neiman Marcus’u Los Angeles merkezli fon şirketi Ares Management ve Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı. Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre iki ortak dev zincire 6 milyar dolar verecek.


İçinde başta hazırgiyim olmak üzere lüks markaların satıldığı Neiman Marcus zinciri, 2005 yılında 5.1 milyar dolara özel yatırım fonları TPG Capital ve Warburg Pincus’un portföyüne girmişti. 1907’de kurulan şirketin kendi adıyla 41 mağazası, Last Call markasıyla da 35 mağazası var.



Dallas merkezli Neiman Marcus haziran sonunda ilk halka arz başvurusunda bulundu. Küresel kriz sonrası Neiman Marcus’un kârının 2008 yılı öncesi seviyeye dönmediği belirtiliyor.Perakende danışmanlık şirketi Appel Associates kurucusu Michael Appel, “Neiman harika bir marka. Ancak şu andaki soru, satın alanların onunla ne yapmak istediği” yorumunda bulundu.

Neiman Marcus’un...