04 / 05 / 2024

arge merkezi nerede

arge merkezi nerede

Erdemir Grubu, hem şirketi hem demir çelik sektörünü şampiyonlar ligine taşıyacak olan Ar-Ge Merkezi’ni devreye aldı. Şirket önümüzdeki üç yılda da toplam 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor.

Model Kuyum Merkezi nerede? Model Kuyum Merkezi lokasyon bilgisi!

Model Kuyum Merkezi nerede sorusunun yanıtı ve Model Kuyum Merkezi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje için yüzde 30 peşinat ödendiğinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

SOM Ticaret Merkezi 2 ön talep topluyor! Yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle!

Som Yapı tarafından haya geçirilen SOM Ticaret Merkezi 2'de yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle ön talep başladı. Peki SOM Ticaret Merkezi 2 nerede? SOM Ticaret Merkezi 2 fiyatları ne kadar? İşte SOM Ticaret Merkezi 2 ile ilgili ayrıntılar...

Avrupa Ticaret Merkezi nerede? Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi!

Avrupa Ticaret Merkezi nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Ticaret Merkezi projesi ile ilgili detaylar...

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Koru Aura Finans Merkezi nerede? Konum bilgisi!

Koru Aura Finans Merkezi nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Koru Aura Finans Merkezi nerede sorusunun yanıtı projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Atakule AVM nerede?

Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı. Peki Atakule AVM nerede?

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi olan Zeruj Port, geçtiğimiz hafta Anneler Günü'nde açıldı. Peki, Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

Aksis İstanbul nerede?

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi kapılarını bugün açtı. Peki 40 bin metrekare kiralanabilir alanın yer aldığı Aksis İstanbul nerede?

arge merkezi nerede Haberi

arge merkezi nerede

ÖNÜMÜZDEKİ beş yıllık süreçte alanında dünyanın en büyüklerinden biri olmayı hedefleyen ve farklı kategorilerde toplam 1 milyar dolarlık yatırımını hayata geçirmeye hazırlanan Erdemir Grubu, Ar-Ge merkezini faaliyete geçirdi. Resmi açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından yapılan ve Türkiye’nin ilk çelik Ar-Ge Merkezi unvanını taşıyan merkez, Avrupa’nın da sayılı tesisleri arasında yer alıyor. 


HEDEF 500 MERKEZ


Ar-Ge Merkezi’nin faaliyete girmesi üzerine bir değerlendirme yapan Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, Türkiye’de üretilen yassı çeliğin yüzde 67’sini, tüketilen yassı çeliğin yüzde 35’ini üreten Erdemir Grubu’nun 7 milyar dolar aktif büyüklüğü ve 13 bine yakın çalışanıyla Türk sanayisinin lider kuruluşlarından olduğunu belirti. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da Türkiye çelik sektörünün yapısal sorunlarını çözerek katma değeri yüksek ürünlere odaklanması...