02 / 05 / 2024

ARGE teknolojisi

ARGE teknolojisi

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile DOSİDER (Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) yeni bir AR-GE ve Mükemmeliyet Merkezi Projesi başlatıyor.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Honda açıkladı! Honda CR-V, hibrit teknolojisi ile Türkiye’de görücüye çıkıyor...

Geliştirilmiş hibrit sistem teknolojisi ile tasarlanan Honda'nın en çok satan modelleri arasındaki CR-V, Türkiye'de 3 milyon Türk Lirası fiyat ile satışa sunulduğu kaydedildi. Markanın tek donanım ve tek motor seçeneğine sahip CR-V'in yaklaşık 750 adet satılması beklendiği açıklandı. İşte ayrıntılar

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 128 bin TL sermaye bedeli ile Memduh Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Eğriboz tarafından kuruldu.

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Beşikçi kuruldu.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Başer tarafından kuruldu.

ARGE teknolojisi Haberi

ARGE teknolojisi

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile DOSİDER (Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) yeni bir AR-GE ve Mükemmeliyet Merkezi Projesi başlatıyor. Proje kapsamında, yüksek verimli ve en son teknoloji ile donatılmış doğalgaz cihazlarının Türkiye’de üretimi sağlanacak. Yerli üretim ön plana çıkarken, hem kullanıcılar hem de ülke ekonomisi çifte kazanç sağlayacak.


Enerji verimliliğinin arttırılması hedefi kapsamında Avrupa Birliği’nde yapılan çalışmaları takiben buzdolabı, klima gibi cihazlarda %100 yüksek verimli cihazların kullanılmaya başlandığı Türkiye’de; doğalgazlı cihaz pazarının yapısını değiştirecek yeni bir proje hayata geçiriliyor.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile DOSİDER (Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) bu amaçla, AR-GE ve Mükemmeliyet Merkezi Projesi başlatıyor. Yapılacak hazırlık çalışmalarının ardından İstanbul’da kurulacak AR-GE ve Mükemmeliyet Merkezi, ısıtma cihazlarında yüksek...