07 / 07 / 2024

Arhavispor Tesisleri yenileme

Arhavispor Tesisleri yenileme

Atatürk Bulvarı üzeri ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi yanında yer alan Arhavispor Kulübü Tesisi, daha iyi ve kaliteli hizmet vermek adına tadilat çalışmaları başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri yenileniyor!

Fenerbahçe Kulübünün yeni sezon hazırlıkları kapsamında Can Bartu Tesisleri'ndeki zemin ve çim yenileme çalışmalarında, lif çakma işlemine başlandı.

Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisleri modernize ediliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptığı açıklamada Celaliye Sosyal Tesisleri'nin iç ve dış mekanlarında yenileme çalışması başlattıklarını belirtti.

Nevzat Demir Tesisleri 7 milyon TL bedelle yenilendi!

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Arhavispor Tesisleri yenileniyor!

Atatürk Bulvarı üzeri ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi yanında yer alan Arhavispor Kulübü Tesisi, daha iyi ve kaliteli hizmet vermek adına tadilat çalışmaları başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.

Balçova Teleferik Tesisleri bugün açılıyor!

İzmir'de 8 yıllık yenileme sürecinin ardından nihayet geçtiğimiz ay sonunda hizmete açılan, açıldığı ilk gün de arıza yapan Balçova Teleferik Tesisleri'nin 10 gün süren periyodik bakımının tamamlandığı ve bugün yeniden hizmete açılacağı bildirildi.

Konya Kayacık Tesisleri yenileniyor!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor’un yeni sezonda kullanımına sunulacak Kayacık Tesisleri’nde yaklaşık 1 ay önce başlayan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki saha yenileniyor!

Beşiktaş futbol takımının antrenmanlarını yaptığı BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki sahanın yenileme çalışmasına başlandı. Saha zeminin, yapımı devam eden Vodafone Arena'nın zemini ile aynı özellikte olacağı kaydedildi.

Balçova Teleferik Tesisleri Mayıs'ta açılacak!

Balçova Teleferik Tesisleri’ne, ’kullanılması sakıncalı’ raporu verilmesi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Tesislerin Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor...

Kadastro yenileme çalışmalarının ilanı!

Teknik nedenlerle yetersiz kalan, uygulama niteliğini kaybeden veya eksikliği görülen yerlerde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün teklifi ve ilgili bakanın onayı ile kadastro yenileme çalışmaları yapılıyor...

İstanbul Bahçelievler'deki yol yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Mithatpasa ve Sanayi Caddelerindeki yol yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. Her iki cadde boyunca araçların kaldırımlara par etmelerine engel olmak için babalı bordür dösenerek kaldırımlar araç işgalinden kurtarıldı..

Manisa Kentsel Yenileme Projesi reddedildi!

Manisa Belediyesi Ekim ayı Meclis toplantısında görüşülen Yeni, Hafsa Sultan, Fatih ve Cumhuriyet mahallelerini kapsayan Kentsel Yenileme Projesi'ne evet oyu çoğunluğu olmadan onay çıkmayınca proje iptal edildi..

Samsun’un kaderi limandaki yenileme çalışmaları ile değişti!

Samsun'daki limana 40 milyon dolarlık yenileme yatırımı yapıldı. Amasya, Tokat, Çankırı, Sivas, Ordu, Giresun gibi vilayetler ne üretiyorsa daha kolay ihraç etmeye başladı. Liman’daki yük trafiği 1.5 milyon tondan 3.5 milyon tona yükseldi.

Arhavispor Tesisleri yenileme Haberi

Arhavispor Tesisleri yenileme


Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kulüp başkanlığı görevine gelmesinin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tesisle ilgili bilgi veren Başkan Hekimoğlu, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına start verdiklerini dile getirdi. En yakın zamanda tadilatın biteceğini belirten Başkan Hekimoğlu, yenilenen tesisin şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.




Arhavi...