10 / 05 / 2024

arıc açıılımı

arıc açıılımı

TÜRKİYE'DE gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen Arapların mağduriyet ve şikayetlerinin artması üzerine "Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu" (ARIC) kuruldu...

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

Arıcılık destekleri belli oldu. İşte 2023'de ödenecek rakam

Organik arıcılığı desteklemek isteyen Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteklere ilişkin usul ve esaslarını belirleyen tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

VİOP’ta açılım seansı için tarih belli oldu!

Borsa İstanbul tarafından 2 Haziran’da duyurulan Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) açılış seansı uygulaması cuma günü devreye alınıyor.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Nef yurt dışı açılımına 2020'de hız verecek!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 2019'da ağırlık verdikleri yurt dışı açılımını 2020 yılında devam edeceklerini anlattı.

2 soruda veraset vergisinde yükümlülüğün başlangıcı ve zamanaşımı!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, veraset vergisinde yükümlülüğün başlangıcı ve zamanaşımını 2 soruda tüm detaylarıyla açıkladı. İşte 2 soruda veraset vergisinde yükümlülüğün başlangıcı ve zamanaşımı...

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Kanunlardaki ibadet yeri ibaresinin açılımına ilişkin kanun teklifi verildi!

Kanunlarda yer alan ibadet yeri ibaresinin açılımına ilişkin kanun teklifi verildi. Teklif ile; ilgili kanunlardaki 'ibadet yeri' ibareleri açıkça tanımlanarak cemevlerinin de ibadet yeri sayılması öngörülüyor...

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

arıc açıılımı Haberi

arıc açıılımı

TÜRKİYE'DE gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen Arapların mağduriyet ve şikayetlerinin artması üzerine "Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu" (ARIC) kuruldu. Komisyon, Türkiye'de yatırım yapmak isteyen Arapların  haklarını koruyacak ve yardım...