18 / 05 / 2024

arif kandemir kim

arif kandemir kim

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi yöneticileri, BTÜ Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan İMO Bursa Şube Başkanı Akyıldız BTÜ'ye destek vereceklerini dile getirdi.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti.

Mabeyinci Arif Bey Yalısı icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde bulunan Mabeyinci Arif Bey Yalısı'nı 274 milyon 754 bin 571 Türk Lirası bedelle icradan satıyor...

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Mhd.Nıdal Aref tarafından kuruldu.

Kandemir Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kandemir Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seddar Kandemir tarafından kuruldu.

Bünyamin Kandemir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyamin Kandemir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kandemir tarafından kuruldu.

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arif Yayla tarafından kuruldu.

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kandemir tarafından kuruldu.

Müteahhit Orhan Kandemir 65 mülkünü Darüşşafaka’ya bağışladı!

81 yaşındaki müteahhit Orhan Kandemir, 4 yıl önce tüm mal varlığını vefatının ardından geçerli olmak üzere Darüşşafaka’ya bağışladı.

Arif Doğru, mühendisliği bırakıp tatil köyü kurdu!

TOFAŞ'ta 20 yıldır sürdürdüğü mühendislik mesleğini bırakan Arif Doğru, TKDK'dan aldığı hibe desteğiyle doğduğu Gököz köyünde yaklaşık 2,6 milyon liralık yatırımla "tatil köyü" kurdu.

Kandemir Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kandemir Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Orhan Kandemir tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arif Uğurlu’dan kentsel dönüşüm müjdesi!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, vatandaşın kentsel dönüşüm sorunlarını dinledi ve Kemalpaşalılara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

arif kandemir kim Haberi

arif kandemir kim

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi yöneticileri, BTÜ Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i ziyaret etti.  Ziyarette konuşan İMO Bursa Şube Başkanı Akyıldız, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ için oda olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirterek, işbirliğine yönelik çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Teknik eğitim kurumlan ve üniversitelerle iletişim halinde olduklarını dile getiren Akyıldız, Bursa'da açılan inşaat mühendisliği bölümleri ile birlikte genç mühendislerin sayısının arttığını vurguladı. Akyıldız, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ile birlikte yürüttükleri işbirliğini BTÜ ile de gerçekleştirmek istediklerine dikkat çekerek, "Oda olarak dördüncü sınıf öğrencilerinin alanda pratik yapabilmelerini sağlıyoruz. İnşaat mühendisi adaylan, oda üyelerimiz aracılığıyla proje büroları, yapı denetim firmalan veya şantiyelerde çalışarak mezun olduklarında deneyim kazanmış olarak okullarından ayrılıyorlar. Mesleki anlamda ne yapmak istediklerini biliyor ve sektör...