27 / 04 / 2024

Arif Uğurlu kentsel dönüşüm projeleri

Arif Uğurlu kentsel dönüşüm projeleri

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kentsel dönüşüme öncelik verirken meslek kurslarıyla işsizliği en aza indirmeyi hedefliyor. Uğurlu, kültür sanat etkinlikleriyle ilçenin sosyal hayatını da canlandırmayı amaçlıyor

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Oturduğu ev kentsel dönüşüme girenler dikkat!

18 ay kira yardımı imkanı yüzbinlerce kişiyi ilgilendiriyor ve ayrıntılar merak ediliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı hangi şartlarda veriliyor? Başvuru için gerekli evraklar neler? İşte ayrıntılar...

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Evimizi kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapmak istiyoruz. Acaba çok uzun sürüp, bize maddi anlamda sorun çıkarır mı?'' sorusunu cevapladı...

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Cumhuriyet'in en cesur kararı kentsel dönüşüm!

Yüksek Mimar Kâmil Uğurlu, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm, mevcut bir yıkıntı alanını, bir çöküntü bölgesini tamamen kürüyüp, orada yeni bir yapılar grubu oluşturmak olarak algılanırsa, işte bu yanlıştır." dedi...

Kentsel dönüşümde başarının anahtarı nedir?

THBB Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Seminer” düzenledi. THBB KGS İktisadi İşletmesi Direktörü Uçar, kentsel dönüşüm çalışmalarında kaliteli hazır betonun kullanılması ve doğru beton uygulamaları olası bir depremde birçok hayat kurtaracağını söyledi...

Kat mülkiyeti olmayan binalarda kentsel dönüşüm nasıl olur?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Ailemizden birinin annesinden kalan bir dairesi var. Ağabeyi bu daireyi kullanıp, kardeşine hakkını vermiyor. Dairenin bulunduğu apartmana kentsel dönüşüm olanağı çıktı. Ağabeyi hakkın toprak sahibinde olduğunu söylüyor. Ne yapmalıyız' sorusunu yanıtladı.

Arif Uğurlu kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Arif Uğurlu kentsel dönüşüm projeleri


İzmir'de 30 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'nin kazandığı 6 belediyeden biri olan Kemalpaşa Belediyesi'nde vatandaşların en önemli sorunu "su kesintileri" oldu. Vatandaşlar Büyükşehir'in bu sorunu çözmesini istedi. Başkanlık koltuğuna oturan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Gecekondu sorunun çözülmesi noktasında girişimler başlatan Uğurlu, yerinde kentsel dönüşüme önem verdi. Engelli vatandaşların sosyal hayata daha fazla entegre olması için meslek edindirme kursları açan Uğurlu; Ören, Bağyurdu ve Yukarı Kızılca'da meydan düzenlemeleri gerçekleştirerek kent merkezlerinin oluşturulmasını ve bu sayede sosyal hayatın canlandırılmasını sağladı. 


Teşviklerden yararlanalım

Yeni dönemde gençlik projeleri konusunda da girişimde bulunan belediye, kültürel ve sanatsal faaliyetlere başladı. Kadınların iş gücü ve sosyal hayata katılımını artırıcı çalışmalar düzenlenip eğitimler verilirken, kültür sanat çalışmaları kapsamında sinema salonunun kurulması...