20 / 05 / 2024

Arife Bilici

Arife Bilici

Biliciler Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Bilici ve Arife Bilici ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Koçman Caddesi'nde kuruldu.

Emeklilere kira yardımı Meclis'e geldi! Kiralar büyükşehirlerde asgari ücrete yaklaştı! 

Saadet Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, emeklilere kira yardımı konusunu Meclis'e taşıdı. İşte Bilici'nin o açıklaması... 

Kiraya bile yetmeyen emekli maaşına düzenleme talebi: En düşük emekli maaşı 23 bin, ikramiye 10 bin TL olmalı!

Emekli maaşlarının yükseltilmesi talebi Meclis'e de taşındı. Saadet Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, en düşük emekli maaşının 23 bin, ikramiyenin de 10 bin TL olması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 2 milyon 156 bin 217,69 TL sermaye bedeli ile Mehmet Başer, Demet Bilici ve Mert Başer ortaklığında kuruldu.

Icc Bilen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Icc Bilen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Bilici ve İsmail Bilici ortaklığında kuruldu.

20 Nisan 2023 Arefe günü bankalar ve kargolar açık olacak mı? O gün çalışma yarım gün mü olacak?

2023 yılı için resmi tatil ilan edilen bayram günlerinde kargo, eczane, banka ve noterler gibi işyerleri hakkında da bilgi arayışı artıyor. 20 Nisan Perşembe günü olan Arife gününde bankaların çalışıp çalışmayacağı, açık olup olmayacağı ve çalışma saatleri gibi konular araştırılıyor. İşte, detaylar.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Borsa arife günü açık mı? Borsada hangi günler işlem yapılacak? Bankalar bayramda hangi günler açık?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Borsa İstanbul’da ve bankalarda hangi günlerin tatil olduğu merak ediliyor. Yatırımcılar arife günü işlemlerin saat kaça yapılacağını araştırıyor. İşte detayları haberimizde…

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

Bba Mühendislik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bba Mühendislik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Karaboğa ve Bulut Senyücel ortaklığında kuruldu.

Mcf Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mcf Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Kırbıyık tarafından kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

Mube Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mube Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Yıldırım tarafından kuruldu.

Arife Bilici Haberi

Arife Bilici

Biliciler Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Bilici ve Arife Bilici ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Koçman Caddesi'nde kuruldu.


Biliciler Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...