30 / 04 / 2024

arıkan Toskana Vadisi

arıkan Toskana Vadisi

Park Village “ tek katlı yaşam konsepti” ile birleşerek Büyükçekmece’de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Habip Arıkan: Türk insanı yatay mimariyi hak ediyor!

Bugün gerçekleşen Şehircilik Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatay mimari hakkındaki söylemleri ile ilgili Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan şunları söyledi:

Arıkan Yapı'ya European Property Awards’tan 4 ödül!

Arıkan Yapı, European Property Awards’ta iki farklı kategoriden toplamda dört ödülün sahibi oldu.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Arıkan Yapı Sole ve Mare için ön talep topluyor!

Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen, tamamı tek katlı ve Akdeniz konseptli, 187 villadan oluşan Toskana Orizzonte’nin merakla beklenen yeni villaları Sole ve Mare ön talep avantajlarıyla satışa çıkıyor

Ebru Arıkan'dan yeni şirket!

MEF Okulları kurucusu rahmetli iş adamı İbrahim Arıkan'ın kızları Ebru Arıkan ile Eda Arıkan tarafından Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Arıkan Yapı'nın acı günü! İbrahim Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın kurucusu İbrahim Arıkan vefat etti. Cenazesi 4 Şubat Perşembe günü (yarın) Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek. Arıkan Yapı taziye ilanı yayınlattı.

Arıkan Yapı kentsel dönüşüm için kolları sıvadı!

Tek katlı villa konseptini hayata geçiren Arıkan Yapı, kentsel dönüşüm için kolları sıvadı. 2016'da dönüşüme odaklanan şirket, Anadolu yakasında çalışmalar yapıyor.

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı villa fiyatları!

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı villa fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen projede 3 ve 7 odalı olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen Toskana Orizzonte Evleri satışları devam ediyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Arıkan Yapı Toskana Orizzonte nerede?

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılan projede ev fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

arıkan Toskana Vadisi Haberi

arıkan Toskana Vadisi

Yüzyıllarla beslenen mimari mozaik, İstanbul’da Toskana Vadisi’nde “Tek Katlı Villa Yaşam Konsepti” ile buluşuyorPark Village “tek katlı yaşam konsepti” ile birleşerek Büyükçekmece’de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor. 

Adım atıldığı andan itibaren Akdeniz kokan bir hayatın kapılarını aralayan Toskana Vadisi   3. Faz, büyüleyici bir peyzaj dokusu, masalsı bir mimari, Toskana kimliğini ve yaşam değerlerini, İstanbul’un en çarpıcı ve seçkin yerleşimlerinden birinde sunuyor. Zeytinliklerin kokusu ve üzümlerin buğulu yeşiliyle bir dünya mirası olan bu şiirsel vadinin enerjisi ve yaşama kattığı heyecan İstanbullularla buluşuyor.   

Toskana Vadisi'nin diğer fazlarıyla aynı şekilde dizayn edilmiş tek katlı villalar olarak inşa edilecek ve satılacak. Böylece projede üç katlı, iki katlı villalar ve villa dairelerden sonra tek katlı villalarla ürün yelpazesi genişleyecek. Gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösteren...