29 / 04 / 2024

arıtma tesisi sarayönü

arıtma tesisi sarayönü

Sarayönü'nde, yaklaşık 10 milyon liralık bütçe ile arıtma tesisi kurulacak. İlçede fizibilite yapan Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) ekiplerinin, tesisin kurulacağı yere karar vermelerinin ardından proje süreci başlayacak.

Niğde Bor'da yeni arıtma tesisi kurulacak!

Niğde'nin Bor ilçesindeki bir dere yatağında meydana gelen köpürme sonucu bölgede inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yeni bir arıtma tesisi kuracağını söyledi.

Manisa Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kırkağaç’taki Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki çalışmalarını tamamlıyor.

Bursa Yeşil Çevre Arıtma Tesisi yarın açılacak!

Türkiye'de ilk kez uygulanan yöntemlerle inovatif arıtma tesisi unvanını elde eden Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletme Kooperatifi,52 bin 500 metreküp olan kapasitesini 150 bin metreküpe çıkardı. Arıtma tesisi yeni yüzüyle salı günü törenle hizmete açılıyor

Aydın Efeler İçme Suyu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Aydın Efeler Balıkköy'de inşası tamamlanan ve Efeler ilçesinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak 300 bin kişilik kapasiteyle günlük 750 Litre su arıtabilecek seviyede hizmet verecek olan içme suyu arıtma tesisi 2016 yılı içerisinde vanalarını açacak.

Kütahya'ya 22 milyon Euroluk yeni arıtma tesisi yapılacak!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 22 milyon Euro’ya mal olacak yeni bir atık su arıtma tesisi kuracaklarını ifade etti.

Emet'e atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ilçeye toplam maliyeti 5 milyon TL olan atıksu arıtma tesisi kurulacağını ifade etti.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün açılıyor!

Kapasite artırımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün AB ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı tören ile açılıyor.

Serik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 150 bin kişi kapasiteli olan arıtma tesisi 2030 yılına kadar bölgeye hizmet verebilecek.

Ankara OSB arıtma tesisi Ağustos'ta açılacak!

Ankara Arıtma tesisi yakın tarihte çevre izni alınarak Ağustos 2015'te arıtma tesisinin resmi açılışının yapılması planlanmaktadır. Tesis sayesinde Trabzon OSB'de sanayi ve evsel atık sorunu tümden ortadan kalkacak.

Kocaeli'de çevre kirliliğine karşı 19 arıtma tesisi kuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çevre kirliliğinin önüne geçmek için kentte bugüne kadar 7'si biyolojik olmak üzere 19 atık su arıtma tesisi kurdu. Tesisler sayesinde İzmit Körfezi'ndeki atık suların yüzde 99'unun arıtıldığı ifade edildi.

Acıgöl'de arıtma tesisi İçin imar planı onaylandı!

Nevşehir Acıgöl'e bağlı Karacaören köyünde kurulması planlanan arıtma tesisi için İl genel meclisi 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarını onayladı.

Samandağ Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı tamamlanıyor!

HATSU, Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı yapım işinde sona gelindiğini duyurdu, esinde yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı yapım işinde sona gelindiğini duyurdu.

Samandağ Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı yapım işinde sona gelindiğini duyurdu.

arıtma tesisi sarayönü Haberi

arıtma tesisi sarayönü

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, gazetecilere yaptığı açıklamada, arıtma tesisi için çalışmaların başladığını söyledi. KOSKİ ekipleriyle arıtma tesisinin kurulabileceği mevkilerde incelemelerde bulunduklarını belirten Solak, Ladik Mahallesi ve ilçe merkezinin kanalizasyonunun direkt doğaya döküldüğünü, bu durumun sağlık açısından olumsuzluklara neden olduğunu ifade etti. 


Ladik'in kanalizasyonunun Öziçi mevkisinden geçen bir akarsuya döküldüğünü anlatan Solak, şunları kaydetti: "Buraya dökülen kanalizasyon atıkları kapalı bir sistemle doğayla etkileşime geçmeden Sarayönü'ne taşınarak Sarayönü kanalizasyonu ile birleştirilecek. 


Şu anda Çayırlık mevkisi olarak bilinen bölgeye dökülen Sarayönü kanalizasyonu da arıtma tesisine yönlendirilecek. Mühendisler arıtma tesisinin kurulacağı yerin belirlenmesi için ölçümlerini sürdürüyor."


Anadolu'da...