01 / 09 / 2024

arızlı adalı apartmanı yıkım

arızlı adalı apartmanı yıkım

İzmit’te bulunan ve aslına uygun bir şekilde yeniden inşa edilecek olan tarihi binada iş makineleri çalışmalara başladı. Adalı Apartmanı 1932 yılında Alman bir mimar tarafından tasarlanmıştı.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Arçelik 2171 JEB No Frost 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Arçelik No Frost Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ile hızlı dondurma ve hızlı soğutucu özelliklerini kullanarak gıdaları uzun süre muhafaza eder. 

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı'na net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı, VitaminZone özelliği , Hızlı Dondurma Fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile buzdolabı içerisinde bulunan gıdaları kısa sürede dondurarak günlerce muhafaza eder. 

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütüde indirim fırsatı! 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü, 3000 W gücü sayesinde çok hızlı ısınır. SuperGlide seramik tabanı üst düzey kaygan yapısıyla tüm kumaş türlerinde mükemmel sonuçlar ortaya koyar. Peki, Arçelik BEU 9030 D Aria Expert kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI F Enerji Sınıfı 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı 427 litre net hacim ile gelişmiş teknolojisi sayesinde hızlı soğutma ve dondurma fonksiyonlarına yer veriyor.

Arçelik 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Yıkanan çamaşırları hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutan ısı pompalı Arçelik kurutma makinesi, iç hacim kapasitesi ve çalışma mod  seçenekleri ile pratik kullanım sayesinde zamandan ve enerjiden tasarruf ettiriyor. Kurutma makinesi kırışık önleme programı nedir? İşte detaylar..

Hızlı dondurma teknolojisine sahip Arçelik buzdolabı gıdalarınızı aylarca muhafaza etsin! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yiyeceklerim uzun süre buzdolabında bozulmadan kalsın diyenler için Arçelik, koku önleme sistemi ve gıdaları  gün ışığından korumak için gelişmiş teknolojisiyle buzdolabı arayışı içinde olanların karşısına çıkıyor. 

Beyaz eşya fiyatları uçtu! Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı belli oldu! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşya devi Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı ne kadar? No Frost hızlı dondurma özelliğiyle en ucuz buzdolabı 454270 MB modelli buzdolabı oldu. Peki ürünün fiyatı ne kadar? İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Akıllı gözlük Nreal Air ile küçük ekranlar TV kadar olacak! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

ABD merkezli Nreal markası, iPhone, İpad ve Mac cihazlarının ekranını zahmetsizce yansıtabileceğiniz bir arttırılmış gerçeklik (AR) gözlüğün tanıtımını yaptı. Bu gözlük sayesinde küçük ekranları dev boyutlarda görebilme imkanına sahip olabileceksiniz.  

Arçelik şarjlı süpürge fiyatları kaç TL? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ev temizliği konusunda en büyük yardımcılardan biri olan süpürgeler şarjlı kablosuz olma özellikleri ile çok daha kolayhızlı ve kolay temizlik yapılmasını sağlıyor. Peki Arçelik şarjlı süpürge fiyatları kaç TL? İşte 8 AĞustos 2022 fiyat listesi...

Dolarda müthiş yükseliş! Kapalıçarşı'da bir ilk oldu ve rezerv para euroyu geçti

Doların hız kesmeyen artışı Kapalıçarşı'da bir ilkin yaşanmasına neden oldu. Kurban Bayramı sonrasına hızlı bir giriş yapan dolar kuru piyasada ilk kez euro paritesini geçmeyi başardı. İşte dolarda neler dedirten inanılmaz rakamlar..

Okan Bayülgen: Apartman dairesi biriktiren biri olmadım!

Ünlü televizyoncu ve oyuncu Okan Bayülgen, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Bayülgen, ''Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi. Apartman dairesi biriktiren biri olmadım'' dedi.

arızlı adalı apartmanı yıkım Haberi

arızlı adalı apartmanı yıkım


İzmit’te bulunan ve aslına uygun bir şekilde yeniden inşa edilecek olan tarihi binada iş makineleri çalışmalara başladı.


Kemalpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet tarihi ilk apartmanlarından olan Adalı Apartmanı 1932 yılında Alman bir mimar tarafından tasarlanmış, Dr. Hasan Ömer tarafından yaptırılmıştır.1994 yılında Kültür Bakanlığı Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından 2’nci sınıf tarihi eser olarak tescillenen bina, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar almıştır. 


TARİH KORİDORU

Deprem sonrası bir süre tahrip olmuş şekilde bekleyen bina 2005 yılında tarihi eser kapsamında yeniden projelendirilmiştir. Çevrede kötü bir görüntüye sebep olması ve mülkiyet sahiplerinin de bu durumdan rahatsız olmasıyla binanın aslına uygun bir şekilde yeniden yapılması kararı alınmıştır. Yıkım çalışmalarının başladığı tarihi bina, İzmit İlçe Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın “Tarih koridoru projesi” içerisinde yer almaktadır....