03 / 05 / 2024

Arızlı TOKİ Konutları

Arızlı TOKİ Konutları

Konutların satış TOKİ tarafından Arızlı mevkiindeki alt gelir grubuna ait 2U adet dairenin satışı ile ilgili fiyatları 46 bin 829 TL ile 61 bin 901 TL arasında değişiyor...

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek?

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanlar, evlerin ne zaman teslim edileceğini merak ediyor. TOKİ’ye ev için başvuru yapan vatandaşlar evler ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını arıyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, konutları 2 yılda bitirip teslim edeceklerini açıkladı.

Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu!

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in depremzedelere hibe ettiği konutlardan 17 Temmuz’a kadar tahliye etmeleri istenmişti. Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Karabük'te mühürlenen binalarda oturanlar 8 aydır dışarı çıkamıyor!

Karabük'te TOKİ konutlarındaki 17 binanın asansörleri, geçen yıl haziran ayında yürürlüğe giren Asansör Yönetmeliği’ne uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenmişti. 7 katlı binalarda oturan yaklaşık 30 engelliden bazıları 8 aydır dışarıya çıkamıyor.

Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017!

Kocaeli Arızlı alt gelir grubu TOKİ Evleri’nde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017...

TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuru!

912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stoklarda bulunan 2 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları ne zaman?

Kocaeli Büyükşehir Arızlı’da iki parseli satışa çıkarıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetine ait olan Kocaeli ili İzmit İlçesi Arızlı Mahallesi sınırları içerisinde Orman Köyü Villaları mevkiinde bulunan arazileri satışa çıkarıyor.

Kocaeli Arızlı'da 56 konut tahliye edildi!

İzmit Arızlı'da TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlar için 2013 yılında yaptırılan konutlar sahiplerine teslim edilmişti. 396 konuttan 56'sının amacına uygun kullanılmadığı tespit edildi.

Gülşehir TOKİ Konutları Eylül'de hazır!

Gülsehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ilçede yapılan TOKİ konutlarıyla ilgili önemli bir gelişmeyi aktardı.

Yozgat Eski Sanayi Sitesi'nde konutlar yükseliyor!

Yozgat Eski Sanayi Sitesi'nde TOKİ konutları yükseliyor. Rahatsızlık veren Yozgat Eski Sanayi Sitesinde başlatılan kentsel dönüşüm ile birlikte konutlar birbir yükselmeye başladı.

Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları güvenli hale getirildi!

Güvenlik sıkıntıları yüzünden sık sık şikayetlerin geldiği Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları, bir süre önce yeni bir yönetim anlayışıyla tanıştı. TOKİ Arızlı Konutları artık kamera sistemiyle daha güvenli bir hale getirildi.

Edirne Lalapaşa TOKİ Konutları kura çekilişi!

Edirne Lalapaşa TOKİ Konutları kura çekilişi 25 Kasım Çarşamba günü yapılacak. Peşinat olarak minimum 9 bin 377 TL alınan projede aylık taksitler 260,48 TL'den başlıyor.

Arızlı TOKİ Konutları Haberi

Arızlı TOKİ Konutları


TOKİ, Arızlı mevkiinde bulunan 24 adet konutu satışa çıkarıyor. Daha önce 4 Aralık'ta satışı çıkarılacağı açıklanan 24 konutla ilgili TOKİ işlem biçimini değiştirmişti. Ucuz konutlar için çok büyük talep geleceği ve kargaşa yaşanacağı endişesiyle. 24 dairenin, başvuranlar arasında yapılacak kura çekimiyle satılacağı duyurmuştu. 


Kurada konut satın alma hakkı kazananlar, kalan parasının geri kalan bölümünü 180 aylık vadede ödeyecekler. Sadece alt gelir grubundan aileler konutlar için başvurabilecek. Kura çekim tarihleri daha sonra açıklanacak. Konutların peşin fiyatları 46 bin 829 TL ile 61 bin 901 TL arasında değişiyor. Konut satın alma hakkı kazananlar daha sonra kura ile belirlenecek. 



Yakın...