07 / 05 / 2024

Arma Residence’da kredi taksitleri 1900 lira

Arma Residence’da kredi taksitleri 1900 lira

Okkalar İnşaat’ın Kurtköy’de geliştirdiği, Arma Residence’da 60 aya kadar sıfır faizli, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor. İşte kampanya detayları...

AND Pastel Kartal'da kredi ödemeleri Haziran 2018'de başlıyor!

AND Pastel Kartal'da kredi ödemeleri Haziran 2018'de başlıyor. AND Pastel ev fiyatları 501 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Erguvan Premium Residence’da fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy’deki son projesi Erguvan Premium Residence’da fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor.

Kocaeli Emar Delüx Residence’da faiz oranı yüzde 0,69'a düştü!

Kocaeli’de akıllı ev sistemi ile ilk olmayı başaran UMF Yapı, hayata geçirdiği Emar Delüx Residence’da satışlar başladı. Erkan Peksoy, 15 Temmuz gecesi milli duruş sergileyen milletimize kolaylık sağlamanın kendileri için şeref olduğunu söyledi.

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Ant Yapı Antasya Residence’da yaşam başladı!

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor.

Royal Garden Kartal Residence'da kampanya uzadı!

Royal Group'un Kartal'da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence'da 30 ay yüzde 0 faiz kampanyası bir ay uzatıldı. Daireler yüzde 30 indirimli satılıyor...

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

Fer Yapı Mai Residence'da teslimler Eylül'de!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenebiliyor, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödemek mümkün.

Fer Yapı Mai Residence'da peşinatı erteledi!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenirken, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödenebiliyor.

Inistanbul Gala Residence'da anahtar teslim ne zaman?

Inistanbul Gala Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon , 2 oda 1 salon , 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki Inistanbul Gala Residence'da anahtar teslim ne zaman?

Granada Residence'da hayat başladı!

İzmir Karabağlar'da ulaşılabilir lüksü, konforlu sosyal alanlarıyla hizmete sunan Granada Residence, İzmirlilere havuz başı kokteylliyle 'Merhaba' dedi. Kentin körfez manzaralı prestij projelerinden Granada Residence'da hayat başladı.

Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta!

Era Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Edirne Yesshill Residence projesinde toplam 21 adet daire yer alıyor. Tek blok şeklinde yükselen Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta yapılması planlanıyor.

İskenderun Uysal Residence' da fiyatlar 335 bin TL' den başlıyor!

Sayer Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen İskenderun Uysal Residence projesinde toplam 70 adet daire bulunuyor. İskenderun Uysal Residence' da fiyatlar 335 bin TL' den başlıyor.

Arma Residence’da kredi taksitleri 1900 lira Haberi

Arma Residence’da kredi taksitleri 1900 lira
Okkalar İnşaat’ın Kurtköy’de geliştirdiği, Arma Residence’da 60 aya kadar sıfır faizli, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor. Yatırım amaçlı rezidans alanlara ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.


Projede, 5 bin lira peşin vererek 1900 lira aylık kredi ödemesiyle bir rezidans satın alma imkanı sağlanıyor. Metrekaresi 2 bin 750 lira olan daireler 192 bin 474 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.



Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, şunları söyledi:

“Arma’da peşin alımlarda sağladığımız özel indirimlerin yanısıra 60 aya kadar faizsiz ödeme imkanı sağlıyoruz. Daha uzun vade isteyenlere yüzde 0.81 faiz imkanı sunuyoruz. Ayrıca, yatırım amaçlı satın alan müşterilerimize ücretsiz kiralama desteğimiz devam ediyor. Üstelik daireler çok da hızlı kiralanıyor. Örneğin, 1900 lira aylık taksitle satın alınan bir daireyi aylık 800 liraya...