02 / 05 / 2024

Arma Vita satış ofisi

Arma Vita satış ofisi

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Dijitsu’nun piyasaya armağanı! DB100 büro tipi mini buzdolabı satışta!

Dijitsu, ev, iş yeri ve otel başta olmak üzere hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilecek bir mini buzdolabı üretti. Ürüne ilişkin tüm detayları paylaşan Dijitsu, ürünü cazip fiyatla satışa sundu.

Teos Vita satışta! Yeni proje! 

Teos Vita projesinde villa satışları başladı. İzmir Seferihisar'da yükselen projede ikiz ve müstakil villalar yer alıyor. Peki Teos Vita'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Bosch’tan çok ses getirecek yeni ürün! MUMS2VM00 mutfak makinesi satışa çıktı!

Küçük ev aleti denildiğinde akla ilk gelen markalardan Bosch, adeta mutfaklara armağan derecesinde bir ürünle piyasayı salladı. MUMS2VM00 mutfak makinesini üreten Bosch, bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Geniş villaları, özenle detaylandırılmış peyzajı ve konforu hissettiren yaşam alanlarıyla Büyükçekmece'de yükselen Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Simfer SK-6702 airfryer satışa çıktı! En uygun nerede satılıyor?

Simfer, son dönemlerin moda ev aletlerinden airfryer konusunda dev bir adım atarak SK-6702 airfryer’i satışa çıkardı. Bu nedenle, airfryer almak isteyen insanlar Simfer’in piyasaya adeta armağanı olan bu ürünü araştırmaya başladı.

THK'nın Laleli’deki oteli satılacak mı? 

Atatürk’ün THK’ya armağanı olan İstanbul Laleli'deki tarihi otel satılmak mı isteniyor? İşte o otelle ilgili ayrıntılar...

Hyundai Staria uzay gemisi gibi havasıyla Türkiye'de satışa çıktı! 4 Haziran fiyat listesi

Güney Koreli otomotiv üreticisi Hyundai, SUV'ların rağbet görmeye başlamasıyla rafa kalkmaya yüz tutan MPV sınıfına adeta bir yıldız armağan etti. Staria ismi verilen yeni model Türkiye'de satışa sunuldu. İşte Hyundai Staria'nın teknik özellikleri ve satış fiyatı...

Selçuklu Arma Vita’da teslimler Aralık 2020’de!

Konya Selçuklu’da inşa edilen Arma Vita Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. Evlerin anahtar teslimleri ise Aralık 2020’de yapılacak.

Konya Meram'da 30 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Armağan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 30 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Arma Menta'dan ev alana IKEA’dan 10 bin TL hediye çeki!

Okkalar İnşaat, Temmuz ayı sonuna kadar “Arma Menta” projesinden daire satın alan herkese IKEA’dan 10 bin TL değerinde alışveriş çeki hediye ediyor. 

Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları!

Toplam 137 adet daireden meydana gelen Pendik Portre Sahil, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.  Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Arma Menta'nın yüzde 60'ı satıldı!

Arma Menta projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Arma Menta projesinin yüzde 60’ı 6 ay gibi kısa bir sürede satıldı..

Arma Vita satış ofisi Haberi

Arma Vita satış ofisi

Arma Vita projesinde 135 metrekare - 168 metrekare genişliğinde 96 daire yer alıyor. 3 bloktan oluşan projede konutların yanı sıra 6 iş yeri bulunuyor. 

Arma Vita'da 4+1 genişliğinde 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. Proje bulunduğu konumu sayesinde  sağlıklı bir yaşamı ve temiz havayı komşunuz yapıyor. 

Güvenliğin ve kapalı otoparkın yer aldığı Arma Vita projesinde inşaat alanı 21 bin 350 metrekare olarak belirlendi. 

Daire fiyatlarının 278 bin TL'den başlangıç gösterdiği Arma Vita'da teslimlerin 2019 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Okkalar İnşaat imzasını taşıyan proje Konya Yazır bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje hakkında detaylar için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, ''Konya’da Yazır bölgesinde yeni projemiz Arma Vita’nın inşaatına başladık. Ayrıca İstanbul Çengelköy’de iki yeni proje başlatıyoruz. 2019 yılında Çengelköy’deki projemizin...