08 / 05 / 2024

armutlu Kalyoncu Termal tatil köyü

armutlu Kalyoncu Termal tatil köyü

Kalyoncu İnşaat, Yalova Armutlu'da Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nü hayata geçiriyor. Kalyoncu Termal Tatil 110 adet villa ve normal daireden oluşuyor.

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Armutlu'da 2 adet arsa satılıyor! Yazlık bölgede metrekaresi 2 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı!

Yalova Armutlu Belediyesi, 2 adet arsayı satıyor. Peki Armutlu Bayır Mahallesi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

Mehmet Kalyoncu ‘Emanet’ adlı bestesini 100 yıllık Cumhuriyet’e armağan etti!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Kalyoncu, Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen bestelediği “Emanet” adlı eserini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen Gala’da seslendirdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. Çok sayıda bölümde tam zamanlı öğretim üyesi alınacağı öğrenildi. İşte detaylar…

Mehmet Kalyoncu yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'nin (GYODER) 23. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile yeniden Mehmet Kalyoncu seçildi.

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu'dan yeni şirket! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu Üsküdar'da yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Tatile çıkamayanlar dikkat! Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022  güncel fiyat listesi nedir? İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde tatil fiyatları sürekli güncellenerek resmi internet sitesinde duyuruluyor. Peki, İhlas Armutlu Tatil Köyü fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mehmet Kalyoncu: Erişilebilir konut üretimi için atılan adımları destekliyoruz!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konut finansmanına yönelik açıkladığı paketlerin hem konut alacakları hem de sektörü teşvik eden bir gelişme olduğunu dile getirdi.

Ahmet Kalyoncu kimdir?

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu kimdir? İşte Ahmet Kalyoncu'nun biyografisi...

Ahmet Kalyoncu vefat etti!

İş insanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi, Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun amcası Ahmet Kalyoncu hayatını kaybetti.

Mehmet Kalyoncu, yeniden GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, bu sene oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

armutlu Kalyoncu Termal tatil köyü Haberi

armutlu Kalyoncu Termal tatil köyü

Yalova Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde daire fiyatları 15 günlük 6 bin TL'den başlıyor. Yaz-kış dönemine göre farklılık gösteren devremülk dairelerin fiyatları 15 bin TL'ye kadar çıkıyor.


Armutlu bölgesinde inşaatına başlanan Kalyoncu Termal Tesisleri'nde toplam 110 daire bulunuyor. Kalyoncu Termal Tatil Köyü Kalyoncu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde bulunan daire tipleri stüdyo,  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak şekilleniyor. Daireler villa ve normal daire olarak tasarlanıyor.


Tüm dairelerin deniz manzaralı olduğu Armutlu Kalyoncu Termal Tatil Köyü'nde, buhar odasi, sauna, Türk hamamı, fizik tedavi merkezi, kaplıca, masaj salonu, sinema salonu, çocuk oyun salonu, spor salonu gibi imkanlar yer alıyor.


Yalova Kalyoncu Termal'de ultrason tedavisi, tens tedavisi, infruj ışınları tedavisi, fluidoterapi tedavisi, hot pack tedavisi gibi sağlık imkanları bulunuyor.


Armutlu...