05 / 05 / 2024

Arnavutköy asfaltsız caddeler

Arnavutköy asfaltsız caddeler

Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde alt yapımı tamamlanan, cadde ve sokak asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Belediyeye bağlı Fen İşleri personeli 30 cadde ve 319 sokakta yeni asfalt kaplaması yapıyor...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Misek & Yapıtaş Adi Ortaklığı-2 oldu. İşte ayrıntılar...

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? Şimdi göz atın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! Binlerce kişi merak ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? 

TOKİ İstanbul 2023 kuralarında son dakika! Başakşehir, Tuzla, Esenler, Silivri, Çatalca, Arnavutköy 2023 kura takvimi!

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. İşte Başakşehir, Tuzla, Esenler, Silivri, Çatalca, Arnavutköy 2023 kura takvimi...

Arnavutköy Belediyesi 29 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 29 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 16 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Makbule Atadan'ın Arnavutköy'deki yalısı kiraya verilecek!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın Arnavutköy'de bulunan yalı için kiralık ilanı verildi. Yalı için 55 bin TL isteniyor.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Arnavutköy Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Arnavutköy Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Arnavutköy'de icradan 21.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 21 milyon 936 bin TL olarak belirlendi. 

Arnavutköy'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsnın satış bedeli 9 milyon 282 bin 543 TL olarak belirlendi.

Arnavutköy asfaltsız caddeler Haberi

Arnavutköy asfaltsız caddeler

Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde alt yapımı tamamlanan, cadde ve sokak asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Belediyeye bağlı Fen İşleri personeli 30 cadde ve 319 sokakta yeni asfalt kaplaması yapıyor. 52 cadde ve 100 sokağın da asfalt onarımı gerçekleştiriliyor. İlçenin daha güzel bir görünüm kazanması ve bozuk yolların düzenli hale getirilmesi için, 125 bin metrekare beton bordür taşı döşendi. 



Yunus Doğru/ Akşam...