08 / 05 / 2024

Arnavutköy gecekondu yıkımı

Arnavutköy gecekondu yıkımı

İstanbul Arnavutköy'de 1 polisi şehit eden saldırganın öldürüldüğü gecekondu belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Gecekondudan geriye moloz yığınları kaldı.

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy’de tehlikeli bina yıkımı kameralara takıldı!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki bir binadaki yıkım anları cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yıkım sırasında operatör hiçbir güvenlik önlemi almadan kepçeye yer açmak amacıyla balyozla beton ile kiremitleri kırdı.

Diyarbakır Bağlar'da 250 yapı için yıkım kararı!

Diyarbakır'da, yeni yerleşim yerlerinin açılmasıyla birlikte, Bağlar ilçesinde oturanlardan bazıları, çoğu gecekondu olan evlerini terk etti. Bağlar Belediyesi yetkilileri, tespit ettikleri 250 yapı için yıkım kararı verdi.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi 11.2 milyon TL'ye yaptırılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi yapım işini üst hakkı kullanım karşılığı ihale edecek. Son teklif verme tarihi 16 haziran 2016 olan kültür merkezi yapım işinin bedeli 11 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da dönüşüm kapsamında 4 bin 571 yıkım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, son 5 yılda 4 bin 571 gecekondu, bina ve metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Altındağ'da gecekondu yıkımı için belediyeye verilen yetki geri alındı!

11 yıldır atıl halde dönüşümü bekleyen İskitler'de yetki karmaşası yaşanıyor. Temmuz ayında bölgedeki gecekonduların yıkımı için Altındağ Belediyesi'ne verilen yetki geri alındı.

Altındağ'da 10 yıldır yıkım yapılıyor!

Altındağ Belediyesi, Önder ve Ulubey Mahallesi’nde kararlı yıkım çalışmasını sürdürüyor. Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Biz Altındağ’da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız yıkım yapmayı sürdürüyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin

Altındağ'da iki mahallede yıkım yapılıyor!

Altındağ Belediyesi, kısa süre önce Önder ve Ulubey mahallelerinde başladığı yıkım çalışmalarına devam ediyor. Başkan Tiryaki, "10 yıldır bir tek gecekondu yapımına izin vermedik" dedi.

Çankaya Yıldızevler'de 4 gecekondu yıkımı için tebligat!

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından, Yıldızevler Mahallesi'nde yapımı planlanan otopark alanında yer alan 4 gecekondunun yıkımı için tebligat ilanı bugün 29270 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Vahdettin Köşkü'nün yanındaki 13 eve yıkım kararı verildi!

İstanbul Çengelköy'de bulunan ve aslına uygun olarak yeniden inşa edilen Vahdettin Köşkü ilginç bir iddia ile gündeme geldi. Vahdettin Köşkü civarında gecekondu yıkımını Başbakan Erdoğan'ın istediği iddia edilmişti...

Gecekondu yıkımı!

İmar ve yapı kurallarına aykırı olarak genellikle toprak sahibinin bilgisi olmadan yapılan gecekondular, yeniden gecekondu yapımının önlenmesi için yıkılıyor. İşte gecekondu yıkımı ile ilgili esaslar...

Arnavutköy gecekondu yıkımı Haberi

Arnavutköy gecekondu yıkımı

Arnavutköy Deliklikaya Mahallesi'nde Ensari parkının yanında bulunan bir gecekondu belediye ekipleri tarafından, polisin incelemelerinin bitmesinin ardından yıkıldı. Yıkılan gecekondunun duvarlarda çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü. Gecekondunun içinde bulunan eşyaların çıkartılmadan yıkıldı. Yıkımın ardından gecekondudan geriye parçalanmış eşyalar ve moloz yığını kaldı.


Dünkü çatışmada bir polis memuru Ayhan Ölçer şehit olmuş, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz da yaralanmıştı. Saldırgan Seyfettin Genç ise barakaya yapılan operasyonda ölü olarak ele geçirilmişti.




Yeni...